daha mesajlarımı okumadan cevap yazıyosun bana bak bir üst mesajda ne yazmışım?
30+ yaşındaki kişiden hizmet aldım, sen hala yok çocuktan alırsan böyle olur şöyle olur diyosun bana.
İkinci olarak, evet kandırmış olur. satış konusuna milletin 10 tl ye yaptığı işi 250 tl den yapmasına rağmen, hadi kaliteli olsun verelim o kadar para garanti olsun diyoruz veriyoruz 250 tl, konusuna da süslü püslü siteniz uçacak, kanatlanacak yazacak, (bu söylemlerin hepsi hizmet için verdiği vaadlerdir) ve bu vaadler gerçekleşmeyecek, site filtreye girecek ve bu silah zoruyla yapılmış oalcak öyle mi?
Ha ayrıca konusuna da r10 un o büyük t*** lı yandaş abileri ilk sayfa yorumlarını parselleyecek, tavsiye ederim gibilerinden, millet de bunlara kanarak hizmet alacak, bu silah zoruyla alıyo olacak öyle mi?
Bu konuda anlaşamadık galiba ama yinede benim fikrim herkesin bir iradesi olduğu. Ben üst mesajınıda okudum, benim mesajımda herkesin verdiği hizmet bedeli anlayışı farklıdır. Çocuk yazar 1 TL, +30 (dediğin gibi) yazar 100 TL, hiç farketmez. Kendi verdiği hizmetin bedelini kendi belirler. Bu fiyatın belirlenmesi için bir Fiyatlandırma Standatdı yok sonuçta. Sitenin fitreye girmesi konusunda siz haklısınız o konuda bir yorumum yok.
Bu r10.net'te ki SEO sektörünü daha kaliteli ve düzgün hale getirmek için bir fikri olan varmıdır? Mesela ben ilk olarak şunu düşündüm. Belkide bir denetleme veya Sosyal Link Borsası Konu açmaya kapatılabilir sadece SEO editörleri yazı yazabilir. SEO Editörü olmak içinde belli birkaç kriter konulabilir başvuru yapılabilir.