arakdaşlar bende biliyorum referans olmadan satış olmayacağını referans için 50 tl ye profesyonel arayüz diyerekten bi konu açtım onuda ipleyen olmadı
düşüncem zaten sürekli kendimi geliştirmekti kursa gitmeyi planlıyordum ona göre düzenimi ayarlamaya başlamıştım.
Ama 25 tl ye kadar düşürmeme rağmen profesyonel sayılabilecek bir arayüzü alan olmadı
abi ben onu 25 tl den satamıyorsam yemişim öyle işi , zaten sürekli başarısızlık getirdi bu sanal yinede sabrettim azmettim bişeyler yaptım ama bu olunca ne hevesim kaldı nede başka bişeyim.
ayrıca o beğeni almak için alaycı yorum atan arkadaşlara da buradan söylenemeyecek çok şey geçiriyorum aklımdan haberleri olsun .
Arkadaş şurada sıkıntımızı dile getiriyoruz, daralmışım zaten. Ne mal insanlar var ya, ulan kendi egonuz için gelip burada moral bozuyorsunuz ya neyse.
Hocam sanalı bırakarak elinizdeki olanıda çöpe atmış olacaksınız.Bu iş olmadıysa başka yöne dönün

Önceki uzun uzadıya yazmış olduğum yorumu okumadınız sanırım yada sarmadı

Biri olmazsa öteki olur
O dalga amaçlı yorum atan arkadaşlarıda fazla takmayın herkes empati kapasitesine sahip değildir