yok benimkiler ingilizce içerikli yabancı videolar ve haberler vs.. Acunla falanda işim yok ama dengesizleşti youtube iyice.. Yazılımsal güncellemeler yapıyolar belli, gözle görülüyor hergün bişeyler ekledikleri vs. de ama ciddi can sıkmaya başladı artık. adsense'den pin bekliyorum, geldiğinde üzerine "istemiyorum ulan hayattan bezdirdiniz" yazıp geri gönderticem )

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 16:30:26 -->-> Daha önceki mesaj 15:50:15 --

Video'yu toplu halde 3'erli 5'erli yükleme. Tek tek yükleme yap. Yüklerken etiketti açıklamaydı yaz ama para kazanmayı aktif yapma.. Yükleme bittikten sonra video yonetıcısınden tekrar girip para kazanmayı manuel olarak aktıf edip video yonetıcısıne cık. Bi kontrol et, muhtemelen ılk seferınde cıkmıyor reklam. Ama tekrar manuel olarak kapatıp f5'ledıkten sonra aktıf edınce gelıyor vıdeo.. Biraz zahmetli ama küfrederek yapınca ruhun yelleniyor. Bu şekilde çözdüm ben... Daha sonra toplu aktıf/deaktıfte de sorun cıkmıyor.. Bu sıralama harıcınde herhangi bi şekilde acılmaz oldu reklamlar yenı vıdeolarda (en azından bende bu sekılde)