Verdiğin bağlantılardan biride benim. 3 saat 20 dakikalık gezintim var.
37 yaşında bir kurumda idareci olarak çalışıyorum. Kimseye yalan borcum yok.
yandex vb. analiz araçlarının yanıltıcı olabileceğini defalarca söyledik. Bende bir sürü 15, 25, 40 sn bağlantılar oluyor, sistemden kaynaklanıyor diyorum, sessiz kalıyorum.
Bu arada verdiğin ip ile (213.153.xxx.x6) bende hiç gezinti görünmüyor.
"Ne yapalım atalım mı şimdi seni gruptan."
Bulunduğum gruplardaki arkadaşlar ne kadar hassas titiz olduğumu bilirler.
Çok kızgınım. Vatandaş benim ismimi koyup bide altına AYIP yazıyor.

Kurumda idareci olman yada başbakan olman ne beni nede herhangi birisini bağlamaz. O senin işin gücün vs.
Ben sana Yalancı demedim. Sadece 1 haftadır ilk kez baktığım istatistikleri buraya yazdım ve kendimce yorumumu yazdım. Tekrar yazıyorum AYIP
Ben zaten gezinti yapmıyorum. Bakarsan postlara 2 şer sayfa açık bırakıyorum her gece sabaha kadar duruyor. Haftada 1 kere gezinti yapıyorum sadece. o gezinti yaptığım saatlere bakarsan Chrome ile, Windows 7'den, 1366x768 çözünürlükle gezdiğimi görürsün.
Mesajımda dikkat edersen şimdiye kadar hiç kontrol etmedim yazdım. Herkese güvendiğim içindi bu.
AYIP sadece sana değil bunu yapmayanlara. Benim dışında sayfaları açıpta URL koyan birisi varmı bi bak istersen geriye doğru postlara. Her seferinde koyuyordum. En son char Özel mesajı:
tek tek siteleri girmene gerek yok biliyorum slında iyi yapıyorsun ama sıkılanlar olmus cunku gereksiz sadce ipni yaz yeter biz goruyoruz zaten hangi sayfalrı gezdiğini
Ben bunu neden koyuyorum? Millet bana iş yapmıyo demesin diye.
Ayrıca bu analiz araçlarının doğru çalışmamasının tek sebebi o anda yüklenmemesidir. Eğer bağlandığın internet sağlamsa, karşı server sağlamsa, bilgisayarın verimli çalışıyorsa bu scriptlerin çağırılmasında ve çalışmasında bir sıkıntı olmaz.
Bunun testini herkes en azından bir kere Analytics Anlık veya yande metrica ile yapmıştır. Bende her sitemde test ederim çalışıyormu diye.
Bu gruba char'ın daveti ile geldim. Gayet te memnunum. Eğer bir sorun varsa tabiiki çıkarabilirsiniz eğer çıkarma yetkisi senin elinde ise.
Cümleten kolay gele.