Geçmiş olsun. Bu konuda bildiğim kadarı ile daha önce banlanan bir hesap ile alakalı olarak isim soyisim , adres veya telefon numarası kullandıysanız banlanmışsınızdır başka bir açıklaması yok .
Profesyonel orijinal içerik eklenilerek, orijinal kodlamalı, Türkiye'nin en hızlı açılan oyun sitesini yaptık. Profesyonelce olaya yaklaştık. Tasarımına günlerce emek sarfettik. Adsense tarafından onay aldık. 2 gün sonra banlandık. Belki hatalı reklam yerleştirmiş olabiliriz diye inceleme yaptık bu kez düzenlemelerimizi yaptık bitirdik ve yeniden başvuru yaptık. Sitemiz derhal yine onaylandı ve 2. Kez 2 güne kalmadı banlandık .
Buradan adsense yetkililerine söylemek istediğim bir şey var.
Siteyi onaylıyorsunuz ve hiç bir değişiklik yapılmayan siteyi neden 2 gun aralıklar ile 2 defa banlıyor ve banlanma sebebine dair hiç bir açıklama yapmıyorsunuz. Banlanma süresi zarfında tıklamışsa reklamlara bu ücretlerin yeniden reklam verenlere iade edildiğine dair neden bir rapor gönderilmiyor. Burdan adwords kullanıcısı olup hiç sizin reklamlarınıza geçersiz tıklamam yapıldı ve geri ödeme yaptık diye bir mail Yada bilgilendirme notu gelen oldu mu?
Yandex i dört göz ile bekler oldum. Ben burada sadece sorularıma cevap bekliyorkaralama kampanyası yapmıyorum. Site adresi
www.perikiz.com
İnceleyin arkadaşlar nerede sıkıntı