edit: ben bu mesajı yazarken zaten arkadaş yukarıda durumu anlatmış...
bu tür durumlarda genelde 4 çeşit insan gözlemlenir.
1. ulan bu kadar laf ettiler göndereyim paralarınıda görsünler. hem kendimi aklamış olurum hemde beni dolandırıcılık ile suçladıkları için kendileri utanırlar yada en azından konuyu izleyen diger kişiler bakın adama *********** dediniz ama adam paranızı gönderdi boşa konuştunuz bu kadar . düşüncesindekiler.
2. ulan gönderecektim paranızı ama bu kadar laf ettiniz göndermiyorum kudurun istediginiz kadar. düşüncesindekiler.
3. göndermek ister ama parayı bi şekilde kullandıgı için gönderemeyen. ki genelde bu tarz durumlarda şahsın maddi durumu iyi deilse gönderebildigini gönderir her ne kadar istemedese gönderemedikleri olur ve arada kaynar giderler.
4. dolandırıcıdır hiçbirisini dert etmez.
4. şıkka pek ihtimal vermiyorum zira bundan önceki topladıgı siparişin miktarı şuankinden daha fazla idi.
birde zaten iyi kötü r10 daki ticaret kariyeri kötü sonuçlandı bundan sonra iş yapma olasılıgı zor (imkansız demiyorum) ama ufakda olsa çaba göstermesi 4. seçenegi zayıflatıyor.
ben diğer 3 seçenekde yogunlaşmanızı öneriyorum ki benim seçenegim 3 çünki yapılan yorum ve açıklamalardan bu gayet net açıklanıyor.
bu arada otes bilişim ile alakalı yukarıda bi yorum yapmıştım bazı arkadaşlar yazdıgım bilgilendirme mesajı sonrası buradan ben bu arkadaşın *********** olduguna vardım demişler ki ben öyle bişe asla ima etmedim alan satan kimse hakkında bişe demedim ben sadece konuya müdahil arkadaşların belki işine yarar yada faydası olur diye bildiklerimi paylaştım.