Mute_Monarch adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Benim mesajlarım ne Onur'u suçlamaya yönelik ne forumdakileri. Herkes kendine göre haklı. Benim takıldığım nokta daha ne açıklaması yapacak kısmı. Yukarıda aynı şekilde açıklama yapmasını beklemekten başka yapacak bişey yok diyen de sizsiniz. İkisi çok çelişkili şeyler.

Hocam kusura bakmayında beni biraz anlamakta zorluk çektiniz sanırım? Zaten bende sadece bizi tatmin edecek bir açıklama beklediğimizi belirttim sadece. Onun haricinde herhangi birşey yok mesajımda. İsterseniz tekrar tekrar okuyabilirsiniz.

Bak Saat: 7:45

*********** falan değilim. Çok uzadı bu konu. Her önceden sipariş almamın sebebi parayı kullanmam. Defalarca söyledim soranlara. Herkes bir büyük vurgun tutturmuş. Benim her partide 100ü geçik sipariş olmuştur. Bahsedilen firmayı arayıp sorarsanız size gerekli bilgiyi verirler. Kimse merak etmesin herkesin parasını göndericem. Üzerine basa basa söylüyorum. *********** olsam hala burda işim ne ya da neden çırpınayım şuan. Dün dediğiniz anda gönderemedim Çünkü hesabım müsait değildi. Yani kaçma vs niyetim yok. İşler yolunda gitmedi hepsi bu. Tekrar söylüyorum artık şüphelenip de senaryolar üretmeyin. Ben burdayım ve kimsenin parası kalmaz bende.

bu açıklamayı yaptı şimdi müsait olmayabilir. akşam yapar bir açıklama daha diyorum. özellikle babası hasta ise iyi niyetli düşünüyorum tamamen herhalde akşama kadar detaylı bir açıklama daha yazar diye bekleyin diyorum. akşama kadar yapmazsa ozaman bir yoluna bakacağız. Tabiki bu açıklama yeter demiyorum.