sen canınını sıkma yaş ve deneyim konusunda 70 yaşındaki adam bile su dökemez

anlıyorum ama dediğim gibi ŞUAN YAPABİLECEĞİMİZ BİR ŞEY YOK.... ÖNERDİĞİN BİR ŞEY VARMI? VARSA SÖYLE DEKİ ŞUNU ŞUNU YAPALIM . bizde elimizden geleni yapalım. BURADA BÖYLE SAÇMA SAPAN YORUMLAR YAZMAK DIŞINDA NE YAPACAĞIZ. HADİ BAKALIM ÖNER BİRŞEY ÖNER NE BİLİYORSAN BİZDE BİLELİM. SEN BAĞIRSANDA ÇAĞIRSANDA HAKARETDE ETSEN ADAM CEVAP VERMEDİĞİ SÜRECE
YAPACAK BİRŞEY YOKKKK...... ANLA ARTIK.... ALLAH ALLAH EN AZINDAN NET BİR CEVAP ALMADIĞIMIZ SÜRECE NET CEVABI ALDIKTAN SONRA DİĞER SEÇENEKLERE BAKACAĞIZ ALDIĞIMIZ CEVABA GÖRE TABİKİ....
Benim mesajlarım ne Onur'u suçlamaya yönelik ne forumdakileri. Herkes kendine göre haklı. Benim takıldığım nokta daha ne açıklaması yapacak kısmı. Yukarıda aynı şekilde açıklama yapmasını beklemekten başka yapacak bişey yok diyen de sizsiniz. İkisi çok çelişkili şeyler.
Hocam kusura bakmayında beni biraz anlamakta zorluk çektiniz sanırım? Zaten bende sadece bizi tatmin edecek bir açıklama beklediğimizi belirttim sadece. Onun haricinde herhangi birşey yok mesajımda. İsterseniz tekrar tekrar okuyabilirsiniz.