Mute_Monarch adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ne açıklaması yaptı Onur ? Ben bir açıklama görmüyorum. Sadece iade yapılacak paranız kalmaz bir açıklama değildir bunca insan neden böyle olduğunu öğrenmek istiyor geçerli bir sebep var mı diye hak vermek için. Adam hastanede yatıyor kan değeri falan gibi laflar dönüyor burdan kimse kalkıp babasına oğlun *********** demek kadar düşmemiştir o hastayken ki zaten şuan *********** gibi bir durum yok ortada. Sadece doğru olup olmadığını hastanede yatıp yatmadığını bilmek için öğrenmek isteniyor.

Arkadaş müsait olunca ödemesini yapar diyorsun dün akşam üstü 1 saat kadar burdaydı ve eminim 1 saat içinde 1 kişi de olsa iade olurdu bu da Onur için artı bir düşüncedir. Müsaitlik söz konusu değil tek sıkıntı benim düşüncem para.

Ben yine kendi adıma konuşuyorum sıkıntının ne olduğunu söylesin bizde anlayalım ne olup bittiğini.

Ayrıca arkadaşa yaş ile ilgili bir söz etmişsiniz ama bu forumda eminim ki sizden yaşca küçük sizden fazla dert çeken insanlar vardır.
sen canınını sıkma yaş ve deneyim konusunda 70 yaşındaki adam bile su dökemez anlıyorum ama dediğim gibi ŞUAN YAPABİLECEĞİMİZ BİR ŞEY YOK.... ÖNERDİĞİN BİR ŞEY VARMI? VARSA SÖYLE DEKİ ŞUNU ŞUNU YAPALIM . bizde elimizden geleni yapalım. BURADA BÖYLE SAÇMA SAPAN YORUMLAR YAZMAK DIŞINDA NE YAPACAĞIZ. HADİ BAKALIM ÖNER BİRŞEY ÖNER NE BİLİYORSAN BİZDE BİLELİM. SEN BAĞIRSANDA ÇAĞIRSANDA HAKARETDE ETSEN ADAM CEVAP VERMEDİĞİ SÜRECE YAPACAK BİRŞEY YOKKKK...... ANLA ARTIK.... ALLAH ALLAH EN AZINDAN NET BİR CEVAP ALMADIĞIMIZ SÜRECE NET CEVABI ALDIKTAN SONRA DİĞER SEÇENEKLERE BAKACAĞIZ ALDIĞIMIZ CEVABA GÖRE TABİKİ....