kingofbet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
adam yukarıda girdi açıklama yaptı. daha ne açıklaması yapacak her 10 dk bi gelip açıklamamı yapacak bende 2 tane aldım ama çok uygundu fiyat herzaman risk vardır bu böyle ucuz satışta. ama tabi daha önce harddiskleri gönderemediğinde herkesin parasını iade etti benimkini etti hatta fazla para göndermişi yani havaleyi 2 kere yapmışım uyardı tekrar fazla parayı bana gönderdi. ben dolandıracak adam bunları yapmaz diye düşünüyorum. bu bile bir güvendir. biraz bekleyin bakalım acele etmeyin bende 2 aya yakındır bekliyorum. Arkadaş Müsait olduğunda gelip ücret iadesi isteyenlere yapacaktır sanırım. şuan beklemekten başka çaremiz yok. babasının hastanesini ve ismini bende vermezdim ortalıkta 4 lü bi ekip var adamı arayıp oğlunuz *********** felan diyecek durumda bende olsam vermezdim heleki adam hasta ise bir anda gider allah korusun. burda 100lerce madur var ama 0 4lü maşallah 100 den fazla madurun adına konuşuyorlar. bence biraz beklemekte fayda var saldırmanın heleki yarın bu saldıran kişler pişman olup bu insanın tyüzüne bakamayacak duruma geleceklerdir. eğer harddiskler gelirse diye düşünüyorum. haaa hardiskler gelmezsede parmızı alırız en azından diye düşünüyorum çünkü yukarıda bir arkadaş dedi zaten adamın telefonu var yeri yurdu belli dedi. SABIR....
ne içtiysen bizlerede söyle 2 gündür adamı savunuyon adam bile bu kadar kendini savunuyor neymıs adamı arayıp oglunuz *********** felan dicekmiszde adam daha kötü olcakmıs okumadan yorum yapma bari milleet hastane numarasını ve babasının ismini ögrenip gerçekten o hastanede yatıyormu onu ögrencek + 2 ay sen bekliyebilirsin herkes parayı kolay kazanmıyor halen hardisk beklıyoanbu adamdan otur bekle 2 ay daha belki gelir