firmanın adı otes bilişim istanbulda Yusufpaşa Tramvay Durağı karşısında yani laleliye yüzünüzü döndügünüzde sağınızda bi merdiven göreceksiniz yukarıya çıkan direk çıkın karşınızda yıldız pasajı var yanında dügün saolunu yada yıldız düşün salonu da olabilir pasajın adı yılmaz olmayabilir herneyse ürünlerin kargolandırı yer burası.
yani en azından bana gelen ürünlerde buradan fatura edilmiş ve 199 TL idi faturada geçen rakam. otes bilişimin
http://www.otesbilisim.com/ adresi budur ama site üzerinden satışları yok yanlızca
http://dukkanlar.gittigidiyor.com/Vip_Club_Plus/ linkinden gg üzerinden satış yapıyorlar ve satış oranları çok yüksek zaten satılan ürünlere bakarsanız satın aldıgınız hddleri görebileceksiniz ki ürün zaten 2 ay önce gg de anasayfa hatta fırsat ürünü olarak gözüküyordu.
ancak bu firmanın onur ile hiçbir alakası yok çünki gittim görüştüm. hdd ler elime ulaştıgında ilk işim faturadaki yeri aramak oldu çünki onur ile alakası var sandım ve ellerinde ne kadar hdd oldugunu sordum 800 adet var dedi bende onurdan aldıgım fiyat sandım dedim hepsini almaya geliyorum fiyat ne olur dedim gelin anlaşırız dedi bende öle diyince dedim en köyü aldıgım rakama yani 129 TL ye verir.
herneyse adres tarifini aldım gittim böle pasajın içerisinde dipte köşede bi dükkan bilgisayar malzemeleri satıyor ama geldi geçti ile uzaktan yakından alakası olan bir yer deil sadece net üzerinden satış yapan depo gibi bi dükkan dedim hddleri almaya geldim kaçtan vericen 100 dolardan brakırım tanesini dedi dedim 100 dolar 180 lira yapıyor netten 129 a aldım yanlışlık olmasın dedi imkansız gg dükkanını gösterdi bak dedi fiyat bu dedim yav arkadaş böle böle bende r10 daki konuyu gösterdim. dedi nedir ne deildir bilemeyecegim kimdir nedir ne şekilde satıyor bilmiyorum. dedim ya burada bi çalışanınız felan olmasın bu kişi yada ortagınız felan hani sizin haberiniz olmadan el altından bu rakama satıyordur imkanı yok burada benden başka kimse yok dedi bi yandan da zaten satılan ürünlerin faturalarını zarflıyordu baktım bana gelen faturanın aynısı.
epey bi ısrar ettim 100 dolardan kuruş aşagı inmedi bende yeniden onur arkadaşla ileitşim geçtim o dönem 10 tane sipariş verdim 45 gün bekledim iade aldım ama magduriyetimi geidermek açısından 11 ürün parası iade etti.
hep düşündüm nasıl oluyor nasıl alıyor diye aklıma hiçbişe gelmedi.
şunu düşündüm gg den alıp parayımı acaba nakite çeviriyor ama bakıyorsun 199 a alınan ürün 99 109 119 gibi rakamlara satılmaz bundan çok daha iyi yollar var nakiye çevirmek için dedim birilerinin kredi karyı ile alıyordur adamların haberi yoktur ucuz ucuz satıyordur ama oda olsa sürekli satış yapıyor illaki patlardı dedim bi türlü çözemedim.
bu tamamen bilgilendirme amaçlı yazılmıştır kimseyi suçlama yada savunma yazısı değildir.