GokhanKara adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sakin olun beyler Her photoshopu açanda grafiker oldu ama biz konu açıyormuyuz ? Hayır.

Neden sakin kalıyoruz peki ? İşini bilen müşteri zaten her türlü 40 bin dağları aşıp size geliyor sizde işi bilen müşterilerinizi sakin kafayla bekleyin.

Bu arada belki biraz ekmeğinizden olabilirsiniz ama müşteriler " yahu şu adama iş verdim resmen dalga geçti yapamadı " deyipde size gelmesi kadar harika birşey yok bence..
Freelancer sitelerden bir ara SEO işleri kovalıyorum, ama hintli ve pakistanlı arkadaşlar bir bastı freelancer siteleri, iş almak değil verdiğim tekliflere cevap alamıyordum veya gelen cevaplar çok klasik'di fiyatınız çok pahalı diye.

Sağol olsun Panda bir geldi iş verenlerin hiçbirisi hintlilere iş vermez oldu veya hakkı ile iş yapmayanlara iş vermez oldu.

O dönem epey bir Seo teklifi gelmişti. Sizin konuya benzer diye paylaşıyım dedim

@yenibilgi
21 günde 3k hit alabilmek için genelde google pek sevmediği yöntemler uygulanır, major update'den sonra umarım o hitleri almaya devam edersin.
Tam olarak neyi nasıl yaptığını bilmediğim için somut birşey yazamıyorum ama arama yönergelerine uygun iş yapıp o hitleri alabiliryosan tebrik ederim.