Fenerbahçenin bu kadar aciz olduğu bir dönem hatırlamıyorum. yolladığı futbolcuları geri aldığı dönemi hatırlamıyorum. sezon arasında yada sezon sonunda transfer yapamadığını hatırlamıyorum. bir fenerbahçeli olarak çok üzülüyorum yapılan yanlış transferler çömertçe savrulan milyon dolarlar. kişiliği 10 numara fakar td beş para etmez bir adamın elinde koskoca çınar. birisi var tüm taraftar seviyordu adı aziz yıldırımdı şuan herkez nefret etme aşamasında. kardeşini başkan yardımcısı yapıp külübü soyduğunuz yetmez mi artık aziz başkan ? sokaktan bi tane çocuk çıkartın o bile söler aziz yıldırım 3 temmuz'dan sonra sağlıklı düşünemiyor ben bu külüp için ceza evine girdim diyor siz ne yaptınız diyor asırlık çınarın taraftarlarına...! aziz yıldırım sen fenerbahçeyi seviyor olabilirsin ama artık doğru kararlar alamıyorsun aziz yıldırım ve aykut kocaman ne zaman isrifa ederse bu takımın maçlarını izlemeye , formasını almaya o zaman devam edicem yaklaşık 4-5 aydır hiç bir maçı izlemiyorum , izlemeyeceğim fenerbahçeyi bu hale getiren herkez bir gün bunun hesabını vericektir.