yenibilgi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
program sahibi olanlar, program yapanlar ve bunlarla backlink kasanlar, tanıtım yazısı satanlar falan hep SEOCU diyor. İsim seocu olunca insanlarda aaa bak bu adam seocu işi biliyor anlayışı yayılıyor.

seo öyle bir şey değil. seo sürekli değişir, her siteye göre yapılacak seoda değişir. benim kendime seocu demiyorum ama beni tanıyanlar bana seocu diyor. sürekli denemeler gerçekleştiriyorum. yeni şeyler keşfediyorum. yapılmayan çalışmalar yapıyorum ve bundanda çok zevk alıyorum.

ancak hiçkimseye seo hizmeti vermiyorum. özelliklede r10 dan kimseye vermiyorum. çünkü yaptığım çalışmaları kendime yapıyorum, daha fazla kazanıyorum. örneğin son denememde daha 21 günlük site, ziyaretçi sayısı 3k oldu ve sıralamaları sürekli yükselişte. fuub.net te trustrank 4 üzeri. alexa backlink sayısı 1500 üzeri. benim 5 yıllık taş gibi sitem bile alexadan 335 linke sahip

işi bilen işi kendine yapıyor zaten arkadaşlar. ben birine çalışma yapacaksam karşılığını almak istiyorum. bugun.com.tr ye arkadaşla gidip seo danışmanlığı yapma imkanımız vardı. ben gitmem dedim. adamlara 100-200 k fazladan ziyaretçi çektireceksin, alacağın para aylık 500-1000. tanıdık tavsiyesiymiş, bilmem neymiş, hayrına işmi yapcam. o adama ziyaretçi çektirirken kendi sitemin ziyaretçisi azalacak.

e-ticaret siteside yapıyorum. firma için yapıyordum, artık onuda kendime yapıyorum. sıralama yükseltip ya satarım siteyi ya da satış başına anlaşma yaparım.

size seo hizmeti veriyorsa biri, işi çok fazla bildiğinden değildir bana göre. kimse alınmasın üzerine. işi bilenlerde vardır mutlaka.

hiçbir program kullanmıyorum ben. tamamen nabza göre şerbet. site sahipleri, kendi sitelerinin en iyi seocu'sudur. sitenizi takip edeceksiniz, öyle 3-5 liralık çalışmalardan uzak duracaksınız. hatta satış sitesi değilseniz backlink çalışmalarıyla hiç uğraşmayın. yakın zamanda zaten çok kişinin canı yanacak, anasayfalar gidecek, siteler ceza yiyecek.

seo değişir, seocu'da bu değişime ayak uydurabilen kişidir.

benim düşüncelerimde bu şekilde.

Dediklerinizde kelime kelimesine haklısınız. SEO sürekli değişim geçiren bir sektör ve buna ayak uydurmak gerekir. Hersiteye yapılan SEO aynı olamaz ve olmamalı. Güzel yorumunuz için Teşekkürler.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 01:33:47 -->-> Daha önceki mesaj 01:30:05 --

sansserife adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bence siz tost parası alamadım diye buraya yazıyorsunuz. Nedemek ayda 100 tl ye imleme programı. Bu arada seocu değilim. Program kullanıyorum ama kendime. Siz program yazarak seocuyum diyenlerin ekmeğine yağ sürüyorsunuz.
Geçenlerde flash oyun sitelerini uçuşa geçirecek bir backlink paketi vardı. Kendisininde 2 flasoyun sitesi varmış, uygulamış, çok olumlu sonuçlar almış. Arkadaşa sordum senin sitelerin hiti ne diye. 30-40 dedi. 30-40 ı olumlu sonuç sayanlar oldukça ve program satanlar oldukça seocular eksik olmaz.
Hocam üzgünüm ama size katılmıyorum. O programları yazmakta pazarlamakda çok zor. Yurtdışında adamların programlara 500$ verdiğini biliyoruz. Ve arkadaşın yaptığı programı kullanmadım ama eğer düzgün çalışıyorsa o zaman o program işinizi görür.