Arkadaşlar yazılım sektöründe çok büyük bir projemiz mevcut, fakat maksimum 6-7 ay boyunca aylık maksimum 7 bin lira kadar paraya ihtiyacımız var.. Yani toplamda gereken para 35 bini geçmiyor bu süreçte..
Bu parayı ne için istiyoruz; Çalışabilceğimiz bir yer (ofis kirası + bilgisayarlar,gerekli diğer araç gereçler), bizimle birlikte çalışacak 2 yazılımcı arkadaş daha (maaş verilcek bu süreçte), ofis içi klasik giderler (elektrik,su,internet,doğalgaz,yeme içme vs.)
Bu masrafları hesapladığımızda dediğim gibi maksimum 7 bin lira gerekiyor aylık.
Kosgeb hakkında çok fazla bir bilgimiz yok. Başvuru süreçlerini, bu süreçlerde neler yapmamız gerektiğini, yada ne kadar sürede gerekli finansmanı sağlayabileceğimizi bilmiyoruz bu kurum aracılığıyla.. Şuan forum dışında normalde de tanıdığım bir abimle görüştüm, kendisi ciddi bir şekilde yardımcı olabilceğini söyledi ama biz kendi işimizi kendimiz görmek istiyoruz ilk etapta. Son çare o seçeneği kullanıcaz..
Uzun lafın kısası bu konuda detaylı bilgisi olan yada farklı seçenekler sunabilecek olan arkadaşlardan yardım bekliyoruz..
Proje hakkında konuşmak istemiyorum, çünkü projeye ortak aramıyoruz.. Bize gereken bu parayı işimizi hazır hale getirdikten sonra fazlasıyla iade edebiliriz.. Bir borç, bir yatırım olarakta düşünülebilir.. Tabi Kosgeb için başvuruda proje detayı gerekir mi bilmiyorum ama gerekirse o kuruma detay verebiliriz, eğer kısa sürede parayı temin edebilceksek.. Verebileceğiniz her bilgi bizim için çok değerlidir... Şimdiden teşekkürler