Promist adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
PayPal Türkiye yöneticilerinden Haktan Omaçer, Cumartesi günü seminerimizde olacak.
Anlamıyorum. Eminim ki kimse de anlamıyor. Neyi mi? Can damarı olan 2 ödeme sisteminin bu kadar yüksek fiyatlar ile bize satılmaya çalışılmasını.

Paypal ve PAYU, entegrasyon kodlarını ücretsiz verirken, bütün e-ticaret firmaları bunun entegrasyonunu ücretsiz hazırlarken, size Payu 300 tl ve Paypal 300 Tl civarında bir para ödeyip, sonra da Paypal yöneticisini seminere katılıp dinlesem ne olur ?

Facebook sayfanıza yorum yaparak, size mail atarak durumu izah edip, bu tutarlar da indirim yapmanız mümkün değil mi diye sormamıza rağmen cevap vermeyişinizi anlamıyorum. (Bu da bir nevi cevabınız herhalde. Paşa paşa ödeyeceksiniz mesajı)

Geliştirilecek her eklentiye öyle ya da böyle bir ücret talep etmeniz doğal iken, siz bunu doğallıktan çıkartıp, insanları kendimize bağladık, şimdi istediğimiz fiyatı biçebiliriz mantalitesine dönüştürmenizi de anlamıyorum.

Ücretsiz lanse edilen e-ticaret sistemlerinin amacı cuzi fiyatlarla, dar imkanlı insanların birşeyler yapabilmesini desteklemek ise, siz bu fiyatlarla destek mi? Köstek mi? oluyorsunuz anlamıyorum.

Yazılımınız istediği gibi geliştirilebilir diyerek tanıttığınızda, İş ödeme sistemlerine gelince, gerek Payu olsun, gerek Paypal olsun bu firmaların kodlarını dışardan müdahele ile kendimiz ya da bilgi sahibi olan diğer insanların uyarlamasına imkan tanınmayarak, işin ücretini dilediğiniz gibi ayarlayıp, elimizi kolumuzu bağlamanızı anlamıyorum.

Her şey bir yana, e-ticaret varsa, ödeme, masraf her zaman olacaktır, olmalıdır da. Kaldı ki , proticareti desteklemek adına 200 $ 'a eklenti de aldık. Ama Payu gibi bir ödeme sistemi ve paypal için bu tutarların istenmesine üzülüyor ve kınıyorum. Umudum yok ama, attığımız maile cevap gelmedi, sosyal sayfanızda yüzümüze baktığınız yok, belki bu yazıya istinaden olumlu olumsuz bir şeyler dersiniz.

Duruma göre, bu masrafların bu fiyatlardan aşağı düşmeyeceğini öğrenirsek, pro ticaret ile devam ettikçe sürekli bizi bekleyen masraflar çıkacağını gördüğümüz için , sağlam bir e-ticaret firmasına başından paramızı öder, böyle sürprizler ile karşılaşmayız.

Saygılarımla;