Milleti 2 ay boyunca şaibeli laflarla oyalayıp bu kadar kişiyi kendine inandırdığın için bir kolajı hakettin.
Konuya müdahil olanlar dışında yabancı olan arkadaşlarında ne olup bittiğini anlayabilmesi için bu kolaja bir göz gezdirmeleri yeterlidir.
Arkadaslar bir firmayla anlastim ürünler 22 aralık salı günü gönderilecek. Vazgecen arkadaslar oldu. Onların yerine almak isteyen olursa bugün mesaj atsınlar.
Bugün kargo bekleyen arkadaşlar, ürünler bugün kargoya teslim edilecektir.
İyi çalışmalar...
Bugun kargosu cikacak arkadaslar tedarik geciktigi icin kargolama bugun yapilmadi pazartesi sorunsuz sekilde karolanip kargo bilgileri paylasilacaktr. Bekleyen herkesten ozur dilerim
24 aralık kargoları 24 aralıkta yani yarın verilecek. bütün ürün bekleyenler ürünler yarın çıkacak.
Ürün bekleyen arkadaşlar yarın kargolar çıkacak.
24 Aralık kargosu için adres vermeyenler versin lütfen bugün akşama doğru çıkacak ürünler
Ürünler kargolanmış arkadaşlar. Şuan takip no yok elimde çok ürün çıktığından. Belirtmek istedim. 30 Ocak için 5 adet stok vardır.
Üzülerek söylüyorum kargolar dün çıkmamış. Bana verilen son tarih 22 ocaktı. Ben de ona göre size bilgi verdim. Dün bana kargo çıktı dediler ama benim bu kadar musallat olacağımı düşünemediler sanırım.
Eger urunler bugun cikmazsa parayi geri alicam. Baska bir yerden gondericem. Bu partiyi gondermek istiyorum artik. Urunleri sizlere ulastiricam
Kargo bekleyen arkadaşlar ürünleri tedarik için anlaştığım firma fiyat yükseltti son anda alamadım ürünleri. 1-2 yerle görüşüyorum. Kısa zamanda halledicem.
Tum kargo bekleyen arkadaslarin kargolari pazartesi ya da sali elindw olacaktr.
Arkadaşlar herhangi bir aksaklık yok. Meraklanmayın.
Arkadaşlar ürünlerde sıkıntı yok. Bugüne kadar ürün bekleyen arkadaşların ürünleri bu akşam kargoya teslim edilecektir.
Arkadaşlar merhabalar... Üzülerek söylüyorum ki şu ara ürün teslimatı yapamıyorum. Yine sorun çıktı ve bu ara çok aksaklık yaşadım.
Herkes yaşadığım durumdan dolayı bir ispat bekliyor sanırım. Ama öyle bir şey yapmayacağım. Yarın müsait olacağım. Ürünlerinizi çıkarttıracam.
Hddleri temin işim biraz daha uzayacak. Beklemek isteyen beklesin, istemeyene ücret iadesi yapayım.
Bla bla bla.
Kolajı okumak istemeyenler içinse 2 aylık maceranın özeti;
"Bugün kargolar çıkacak, yarın kargolar çıkacak, kargolar çıktı, takip no. yolda, üzülerek söylüyorumki kargolar çıkmamış, firma değişti 2 gün sonra kargoya verilecek, haftaya kargolanacak, iade yapılacak aksaklık oldu" vb. cümleler ile onlarca insanı 2 ay boyunca oyaladı.
Başarısızlığın R10 tarihine geçecek Onur Algın