Tekrardan merhabalar...Siz zahmet etmeyin hocam. Kim ne bilgi isterse ben buradan paylaşırım. Facebooktan da ancak o kadar öğrenebilirdiniz zaten. Neyse..Evet dün bugün halledeceğimi söylemiştim. Ama olmadı. Yine söylüyorum. Bugüne kadar kimi dolandırmışım ki sizi dolandırayım? Bugün telefonlarıma bakmadım hiç evet. Ama insan halinden hiç anlamaz mısınız? Moral bozukluğundan ya da nebiliyim bu tür şeylerden.

Tekrar söylüyorum kimseyi dolandırmadım, dolandırmam da. Açık adresimi ne iş yaptığımı telefonumu iş adresimi isteyen varsa pm ile de gönderebilirim.

Ürün temin etme işi uzadı biliyorum. Araya rahatsızlık girdi bir de. Sizin yazdıklarınıza, tepkilerinize hiç bir şekilde kızmaya hakkım yok. Ama "***********" sıfatını kullanmadan eleştirin. Eğer şu konuya 1 kişi " bu adam benim paramı vermemişti" diye yazarsa işte o zaman *********** olurum.

Teferruatları atlayarak asıl konuya geliyorum. Hddleri temin işim biraz daha uzayacak. Beklemek isteyen beklesin, istemeyene ücret iadesi yapayım. Şuan çok müşkül durumdayım. Yukarıda yazdıklarımda bir kusur bir hata olmuşsa affola..