Telefon konuşmalarınımı dinledin ?
Ayrıca beleş gönderdiğiniz oyuncuyu niye para verip alıyorsunuz diyen galatasarayılara sesleniyorum ;
Aykut Erçetin borsaya bildirildi
Galatasaray, geçtiğimiz transfer döneminde serbest bıraktığı kaleci Aykut Erçetin ile yeniden anlaşma sağladığını borsaya bildirdi.
Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar A.Ş'den, İstanbul Menkul Kıymetler Borsası Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yapılan bildirimde şu ifade yer aldı:
"Profesyonel futbolcu Aykut Erçetin ile 2012-2013 futbol sezonu 2. yarısı için anlaşmaya varılmıştır. Buna göre futbolcuya, 200 bin TL sabit transfer ücreti ve 12 bin TL maç başı ücreti ödenecektir."
DHA
Telefon dinlemeye gerek yok. FB yonetimi ne kadar sacmlayabilir diye kendine soruyorsun? Verdigin cevabi yonetim uyguluyor. Mesela Volkani kovalim, seneye 350K bonservis verip geri alalim. Ama almadan once soyle 15M euro harcayip, baska bir kaleci alalim, bu kaleci basarisiz diye Volkani geri getirelim.
Gonderdigin futbolcuya yillik sabit ucret vermek ayri bir olay, bonservis vermek ayri bir olay.
FB Emreye bonservis veriyor, hem sabit ucret, hemde mac basi ucret.
GS Aykuta sabit ucret ve mac basi ucret.
Bonservis almadan gonderilen futbolcuya 6 ay sonra bonservisle almak sacmaligini anca bizim yonetim yapar. Emre icin futbol hayati boyunca 2 kere bonservis verdik...

Trajikomik bir vaka bizim baskan, hapisten sonra hepten ayari kacti.