ekledim hocam
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 18:40:47 -->-> Daha önceki mesaj 18:37:17 --
arkadaşlar şimdi ben yukarda yazdığım şekliyle tam 45 dakikalık gezinti yapacağım. sayacı olan herkes baksın. ziyaretim tam olarak kaç dakika görünüyor. bu konuda geri dönüş yaparsanız sevinirim 95.6.93 ip ile gezintiye başlıyorum
9 sayfa 35 dak
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 18:44:06 -->-> Daha önceki mesaj 18:40:47 --
31.01.2013
Siteler geziliyor.
78.175.1**.194
16 sayfa 70 dak
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 18:45:21 -->-> Daha önceki mesaj 18:44:06 --
5.46.34.xx 14:48 gezİntİler baŞlamiŞtir.
6 sayfa 120 dak
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 18:49:21 -->-> Daha önceki mesaj 18:46:39 --
sayaçlarımın %100 doğruluğunu kabul etmesem de bozuk saat bile günde iki kez doğruyu gösterir deyiminden yola çıkarak diyorum ki: hem yandex te hem de google anayltcste referansla gelen ziyaretlerin ziyaret ortalaması henüz 15 dakikayı görmedi. ben de dahil bir çok arkadaş saatlerce dolaşımm yapıyor. ama maalesef bu sayaçların raporlaraına göre uzun süreli dolaşımlar görünmüyor. site ziyaret ortalamasına etki etmiyor. alexada 1.000.000 un üzerinde olan sitelerde ve tekil ziyaret sayısı düşük olan sitelerde elbette gruptaki 10-15 dakikalık gezintiler bile faydalı olacaktır. ama alexada üst sıralarda olanlar için bu yeterli olmuyor. şöyle yapabiliriz mesela. 20 tane site var grupta. hepsini birden CTRL+Enter la açtıktan sonra baştan başlayarak içeriklere tıklayalım. 20.siteye gelene kadar zaten ortalama 2-3 dakika geçecek. 1-2 dakika bekleyim yine başa gelecek içeriklere tıklayalım. bunu 3 kez tekrarlayalım. toplamda 20 dakika ziyaretle bitirelim. sağlam bir gezinti yapmış oluruz. en azından bunu bir süre deneyelim. ama herkesin bu kurala uyması şartıyla.
yok eğer olmaz diyorsanız ben yine 3-5 saatlik gezintilere devam ederim. bilmiyorum başka arkadaşların sayaçlarında görünüyor mu bu uzun süreli gezintiler. bende her iki sayaçta da görünmüyor .
hocam hersayfa resrash koy istediğin dakikada sayfanı yenilesin mesela 20d dak da bir yapabilrisin bunu bizler gezerken refresh kodu yokmus gibi gezeriz