mersinstyle adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yazmayayım diyorum ama dayanamadım =)

Blogger servisin ile örnek gidelim. Blogger sitelerinin çoğu aynı ıp 'yi kullanır. Çoğuda benzer kelimelere kasıyor ve ilk sıralarda blogger hostuna sahip bir çok site çıkabiliyor. Bence seo için en iyi host blogger'dır. Anlık 20k gördüğüm zamanlar oldu blogger hostu ile ve sitede tık yoktu. Hem maliyet açısında hemde seo açısından en iyi hosting kesinlikle blogger.

Örnek Kelime : Lig TV İzle inceleyin ilk sayfaların çoğu blogger hostuna sahip ve çoğu büyük bir ihtimal ile aynı ıp adresine sahiptir.
yazmayayım diyorum ama dayanamadım =)

Blogger diosunuz hostgator bile dünyanın en iyi host şirketlerinden birisi onun yanında bakkal kalır sanırım.

Neyse bu ayrı konu.

blogspot senin için yeterli olabilir ama buradaki çoğu kişi için yeterli değil zaten bi müşteriye firmaya Bin TL ye site yapıosun adama abi bloggerda barındıralım beleş host ama temaların standartları var onlara uymamız lazım mı diceksin

cinresmisitesi.blogspot.com sitesinide örnek verebılırız (sanırım boyle bı sıte vardı)

Neyse hocam şaka bi yana. Blogger malesef herkesin işini görmez tam olarak çözemesemde onda birşey farketmiyor bende sadece blogspot sitelerin katılacağı bi seo yarışması dahi yapıyorum.