H5PY0 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Saydığın isimlerin hangi biri Emre'deki hırsa, özgüvene ve ruha sahip? Bunu da geçtim hangi biri ileri top taşıyabilip hücuma yeteri kadar destek olabiliyor?

Emre niye gönderildi dersen tamam katılıyorum.

Yararlı olacaktır.
Hocam,

Meireleste tasir, Topalda tasir. Bizdeki sorun futbolcularin bu yetenege sahip olmamasi degil, aksine TDnin onlara bu gorevi yuklememesinden kaynaklaniyor. TD cok zayif. Merieles, Salih, Topuz ve Cristian oyunun hucum ve defans yonlerini oynar. Ama adamlara verilen gorev o degil.

Ben Emrenin transferine karsi degilim. Karsi oldugum sey su: 6 ay once gonderilen adamin yerine cuvalla para harcanip, yerinin doldurulamamasi ve adamin geri cagirislmasi. Bu surecte harcanan paralar, ve olusan trajikomik durum.

BU transferden sonra Aykut Kocaman'i bir tane futbolcu bile ciddiye almaz. Cunku onun gonderdigi adami bu sekilde geri aliniyorsa, demekki TDnin bi olayi yokmus diye dusunur butun futbolcular.

Bu harcanan paralarin hesabinin verilmesi lazim. Baskan ve/veya TD bosuna harcadiklari bu paralari cebinden vermeliler. Taraftarlarin parasini kendi kafalarina gore sacmasapan harcamamalari gerekiyor. Ruh lazimsa Tuncayi sezon basinda niye almadilar? Adam 2 ay FByi bekledi. Baskan profesyonel degil, ise duygularini katiyor, Emreyide almasinin sebebi taraftarin gonlunu kazanmak, yoksa ise yaradigindan almiyor. Zamani gelince Aykut Kocaman'i taraftartin onune yem diye atacak, kendisi bu dusulen durumun sorumlusu degilmis gibi isin icinden cikmaya calisacak.