ip dışında hiçbir artısı yok. Kullandığınız sıradan bir hosting paketi yani.
Paketleri inceledim, özel ip dışında herhangi bir + sını göremedim.
@raskors
Sözüm size değil yapanlara " Reklam kokan hareketler bunlar "
Evet banada öyle geldi ama sitelerinde 1000+ mutlu müşteri vs. diye referans vermişler.
Sadece ip. sadece Ip sizi ilk siralara oynamaz.
Share ip'lerden, Dedicated ip daha iyi. Sebebi ise share iplerde bir çok site barınıyor. İçlerinde adült, w*rez ve buna benzer illegal türünde siteler barınıyor.Bu tarz illegal sitelerin barındığı ip'de bizde barınırsak otomatik olarak illegal (spam) moduna düşürebiliyor sanki.
Sadece ip mi

Arkadaşlar yapmayın lütfen
Ayrıntıları biliyorsanız lütfen açıklayabilirmisiniz?
tek sıtenı olacaksa seo hostıng gereksız aynı sektorde cok sıtenız varsa bence kesınlıkle gereklı ya da gıdıp farklı fırmalardan host almalısınız.
Dediğinizden şunu anlayabildim : Birden fazla aynı kategoride siteniz varsa seo hosting almanız gerek yok, farklı hosting firmalarından (farklı ip olmak şartıyla) diğer sitelerinizi yayınlarsanız google açısından daha iyi bir rol oynar.
Buradaki temel amaç Google'a 1 adet sitem varmış gibi göstermek ve diğer sitelerimizi başkasının gibi göstererek fayda elde etmek.
Eğer doğru anladıysam, Evet bu herzaman yıllardır geçerli bir durum. Bu tarz farklı ip uygulamaları denedim ama pek netice alamadım. Netice alanlar var mı, Var elbette ama sadece dedicated ip ile iş bitmiyor gibi. Ama seo hosting'in özelliğinden bahsediyoruz yani amacı ve özelliği nedir? Bunu araştıralım derim.
Herkese teşekkürler.