Kullanıcılarımın benim sitem için yazdıkları tanıtım yazılarına bakıyorum.(kullanıcılarım diyorum parayla yapılan çalışmalar değil) Çok net söyleyebilirim ki linksiz tanıtım yazılarının bile çok faydası var hatta linksiz tanıtım yazılarının belkide daha çok faydası var..Ama şimdiye kadar hiç bir tanıtım yazısında keywordlerimden bana link gelmemiş..Demek ki neymiş keyword e 1 link alacaksan siteadresin.com şeklinde 10 link alacaksın..O 10 linki alırken canın yanacak diyeceksin ki ben bunları keyword e versem daha güzel olur ve dayanamayıp keyworde vericeksin hemde hepsini sonrada r10 a gelip konu açacaksın ben zilyon tane tanıtım yazısı aldım ama işe yaramadı.Ama sen google la empati kurmadın? Hiç kendini google un yerine koydun mu ? Koymadıysan bir koy..Bir tanıtım yazısı geldi robotlarından içinde aynı siteye anasayfasına ve alt sayfalarına 5 tane keywordden link gidiyor bu ne kadar doğal sen hiç bunu değerlendirir misin, yukarı alır mısın ? Almazsın..Şimdi de robotlarından başka bir tanıtım yazısı geliyor tanıtım yazısının içerisinde bir tane siteadresi.com şeklinde link var hatta oda yok sadece siteadresi.com şeklinde yazmış link vermeyi unutmuş ne kadar doğal ne kadar sade..

Sadece bunu yapıp yükselmedin mi ? Bir arabanın sadece motorunu kaputa koyarsan çalışır mı ? Bu sadece bir parçası herşeyini doğal olarak yerleştireceksin ki o araba gidecek..Sen her çalışmayla arabaya bir parça koyarsın ama kaliteli ama kalitesiz ama araba gider ama araba gitmez. Yaptığın herşeyi google ile empati kurarak yaparsan (Seo uzmanı olursan demiyorum empati kur yeter) o zaman o araba uçar..

Benim uydurduklarım bunlar taktirini size bırakıyorum.

Not: "sen" diye bahsettiğim kişi konu sahibi değildir kimseyi aşşağılamadım sadece genel olarak tr webmasterlarından bahsettim bir nevi hayrat yapmaya çalıştım faydalanılsın diye.