beslika adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kategori: World/Türkçe/Kaynaklar/Eğitim/Eğitim_Teknolojileri/
Site adresi: http://www.e-klavuz.com/
Başlık: Eğitim ve Teknoloji Haberleri | E-Klavuz.com
Açıklama: Eğitim haberleri, Sınav soruları ve cevaplarının yanında Eğitim Teknolojileri, teknoloji haberlerini bulabileceğiniz bir sitedir.

Not: site şuan açıktır..Değerlendirirseniz memnun olurum.
Saygılar.
Ne yazık ki sitenizi yine açamadım. Fakat bekletmemek adına şöyle söyleyebilirim, belirttiğiniz kategorideki diğer sitelere baktım. Sizinle aynı konsepte sahip değiller sanırım. Şu sayfadan kategori açıklamasını incelerseniz sevinirim.

endorze adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kategori: World/Türkçe/Bilgisayar/İnternet/Web/Web_Günlükleri/Şablonlar/
Site adresi: www.temakurdu.com
Başlık: Tema Kurdu
Açıklama: Önizlemeli olarak ücretsiz cep telefonu, web, program temaları indirebilirsiniz.

Daha önce aynı kategoriye 2 kere başvurmuştum.
İlginiz için şimdiden teşekkürler.
Başvurduğunuz kategori Web Günlüğü Şablonları kategorisi, cep telefonu veya program teması kategorisi değil. Web günlüğü temalarına baktığımda da 14 tane yazı görüyorum, içeriği çok zayıf diye listelenmemiştir muhtemelen.

Mustalpha adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Teşekkürler başvuruyu gerçekleştirdim. Birde yeni yaptığımız bir site ilgili sorum olacaktı. www.tourismforall.org.tr (www.herkesicinturizm.org.tr) Engelli insanlar için yaptığımız bir proje var. Burada engellilere uygun alanyadaki işletmeler-oteller-sosyal alanlar yayınlanıyor.. Bunu hangi kategoriye eklememiz doğru olur sizce ?
Türkçe siteyi World/Türkçe/Bölgesel/Orta_Doğu/Türkiye/Bölgeler/Akdeniz/Antalya/Yolculuk_ve_Turizm/Konaklama/ kategorisine, İngilizce siteyi de Regional/Middle_East/Turkey/Provinces/Antalya/Travel_and_Tourism/Lodging/ kategorisine önerebilirsiniz. Bu arada bu web sitesine erişilemiyor şu anda, dolayısıyla inceleyemiyorum detaylı olarak. Alastyr olarak belirttiğiniz bu iki web sitesinin tüm hosting ihtiyaçlarını ücretsiz karşılayabiliriz. Yanıtınızı özel mesaj olarak iletebilirsiniz. Teşekkürler.