Ne yazık ki sitenizi yine açamadım. Fakat bekletmemek adına şöyle söyleyebilirim, belirttiğiniz kategorideki diğer sitelere baktım. Sizinle aynı konsepte sahip değiller sanırım.
Şu sayfadan kategori açıklamasını incelerseniz sevinirim.
Başvurduğunuz kategori
Web Günlüğü Şablonları kategorisi, cep telefonu veya program teması kategorisi değil. Web günlüğü temalarına baktığımda da 14 tane yazı görüyorum, içeriği çok zayıf diye listelenmemiştir muhtemelen.
Teşekkürler başvuruyu gerçekleştirdim. Birde yeni yaptığımız bir site ilgili sorum olacaktı.
www.tourismforall.org.tr (
www.herkesicinturizm.org.tr) Engelli insanlar için yaptığımız bir proje var. Burada engellilere uygun alanyadaki işletmeler-oteller-sosyal alanlar yayınlanıyor.. Bunu hangi kategoriye eklememiz doğru olur sizce ?
Türkçe siteyi
World/Türkçe/Bölgesel/Orta_Doğu/Türkiye/Bölgeler/Akdeniz/Antalya/Yolculuk_ve_Turizm/Konaklama/ kategorisine, İngilizce siteyi de
Regional/Middle_East/Turkey/Provinces/Antalya/Travel_and_Tourism/Lodging/ kategorisine önerebilirsiniz. Bu arada bu web sitesine erişilemiyor şu anda, dolayısıyla inceleyemiyorum detaylı olarak.
Alastyr olarak belirttiğiniz bu iki web sitesinin tüm hosting ihtiyaçlarını ücretsiz karşılayabiliriz. Yanıtınızı özel mesaj olarak iletebilirsiniz. Teşekkürler.