Yanlış anlamadıysam eniştenin tanıdıgı için eniştene getirmiş,Yani adam sizin Kaar amaclı fiyat vermiyeceginizi düşünerek gelmiş,Adam laptopun tamir ücretini 300 lira olarak biliyor,Kaar Eklediginizi bilmiyor. Siz Normal olanı yapsanızda,Dogru olanı yapmamışsınız bence.
Aynı fikirdeyim.Yazıyı okurken bi kısmı yanlış okumuşum.
Yukarıdaki kendi yorumuma düzeltme yapayım:
İşin takibin felan siz yaptıysanız bir miktar kar belki problem olmaz ama eniştenizin yaptığı hiçte doğru değil hiç ter akıtmadan para kazandı.Bunun bir şekilde eniştenizden çıkması bence kesinlikle normal.
Birde bilgisayarın sahibi alıntı yaptığım arkadaşın yorumundaki gibi düşünüyorsa yani karsız biliyorsa iyi niyetten biliyorsa vay hocam derim bu işe valla ben sizin yerinizde olsam o 40tlyi bir şekilde elden çıkartırdım(çünkü her ne kadar sizin emeğiniz geçsede parayı veren adam kar durumunu bilmiyor) adama geri verirdim ne bileyim 40 fazla alınmış bir yanlışlık olmuş deyip geri verirdim.
Allah bu tür durumları insana kat kat ödettirmeden adamın canını almıyor.Hayatta bildiğim tek şey budur.40 tl alırsın gider 4000 tln yani o 40tl bir haramsa

Aman hocam diyim sakın bu işi sallaya vurmayın o para helal olduğundan emin değilseniz hemen çıkarın elinizden.