KARTALBEY adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ben prensip gereği forum ortamında domain eleştirmiyorum. msn'de ekliyse oradan yüzüne söylüyorum. benim fikrim bana kalsın. hayırlısı olur inşallah.
Prensiplerinize ters olabilir.Bu sizin prensipleriniz saygı duyarım. Domainlerim hakkında belkide bu sitede en amator domainler bende var. Hala da almaya devam ediyorum. Sonucta bunlar benim domainlerim. Sektorde lider olucam kaygım yok. Sektor'de para kazanıcam kaygım yok sadece bazi firsatlar oluyor ve onları değerlendirmeye çalışıyorum. Yorumunuza saygı duyuyorum. Prensiplerinize de saygı duyuyorum. Teşekkürler.

Bu arada e-ucakbileti.com için bende o domainin ihalesini takip ediyordum. Yanılmıyorsam teklif bile vermiştim. Aşağıda bana gelen mailin. Aslında para olduktan sonra bende güzel kaliteli domain alırım demek istiyorum. Yani açık artırma bölümüne üye oluyorsunuz yıllık belli bir ücret odeyerek orda paranızı konusturuyorsunuz. Tekrar yorumunuz için teşekkürler.

Panelime giriş yaptım açık artırmaya bende dahil olmuşum. Demekki bende kaliteli domain alabilme yolunda ilerliyorum.
Saygılar.

ilk teklifim 50 $, ikinci teklifim 100 $ olmus ve bırakmışım.

Dear ilyas hicyilmaz,

You have been outbid by another bidder for e-ucakbileti.com.

Don't let this valuable domain name slip by!

To place another bid before the listing closes on 01/12/2013 10:21 AM (PST):
Go to the GoDaddy.com home page and click "Auctions" in the top navigation.
Make sure you are logged in.
Roll over "Bidding List" and select "Bidding."

If you have any questions, Customer Support is available 24 hours a day, 7 days a week:

– Email: auctions@godaddy.com
– Phone: (480) 505-8892
– Online Support

Sincerely,
Go Daddy Auctions Team