Dilsiz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 14:33:09 -->-> Daha önceki mesaj 14:02:33 --

Ya ben neyi anlamıyorum biliyor musunuz? Herkes forumda dert yanıyor sitem çıkmıyor etmiyor vs.vs. Yahu ben bundan 2 sene öncesinde sadece domaine 1750 lira verdim. Ama aldığımın 2. Ayında bana getirdiği adsense geliri 1.500 liraydı. Neden? Site köklü site çünkü arkadaş. Ne eklediysem kafalara oynadı. Sen binanın temelinden çimentoyu kıs, iskelesinden demiri kıs, kalıptan kıs ee ondan sonra bu bina neden yıkıldı? Arkadaş herkes kolay para peşindeyse gitsin iddaa oynasın site işlerini bıraksın.

Elimde eli yüzü düzgün bir tv scripti olsa zaten satmayacam bu siteyi.
Öncelikle eleştirin için teşekkür ederim ancak ben dert yanmıyorum ve hiç bir masraftanda kısmam beni tanıyanlar iyi bilirler sitenin hiti belli, edeceği fiyatın bile üstünde sırf domain için teklif verdim. Ayrıca madem dediğin kadar köklü kesin çıkacağına inanıyorsun 1000-1500 lira verip bir script yaptıramıyormusun coderim yok felan diyorsan elimin altında 3-4 tane var istediğin birini yönlendirebilirim hepside bu forumda bilinen coderler.