Merhaba hocam. Sisteme kaydettiğim kelime ile daha önceleri Google'da ilk sayfaların altlarında çıkıyordum ilk başlarda. Sıralamada 1. sıraya yukselmek için sizin programı kullandım. Yani ilk sayfanın en tepesine yerleşmek için....
Yaklaşık 1 haftadır sizin programı kullanıyorum. Aynı kelimeye hit yolluyorum (saatte 1kişi gelece şekilde). Şuanda o kelimede benim sitem 2. sayfaya düşmüş. Yani yükseleceğine daha da düştü. Peki bu program bu kelimeye halen hit sağlıyor mu şuanda. Yoksa o kelimeyi programa yeniden mi kaydedeyim.??
Ayrıca bir diğer sorum da şu... Yükselmesi gerekirken bu düşüşün sebebi nedir?
değişiklik yapmanız gerekmez. sitenizin w3 hatalarını düzenlemeniz, site için bağlantıları düzenlemeniz, günlük az miktarda pr3 üstü link almanız aldığınız ziyaretçilerden gelen verimi artıracaktır.
alt yapısı sağlam ve kaliteli backlinkleri olan sitelerde maksimum verim alırsınız ve kısa sürede yükseliş sağlarsınız. yine ziyaretçi miktarını kelimenin aranma hacmine göre tanımlamalısınız. aylık 1000 kez aranan kelime günde 30 kez aranıyordur. siz 10.sırada iseniz 24 ziyaretçi fazla gelecektir.
aynı zamanda aranma hacmi yüksek kelimelere yönelmeniz verimi artıracaktır. örneğin aylık 200.000 kez aranan kelimede 3.sıradan 1.sıraya gelmeniz dolasıyla gerçek ziyaretçilerinizde artacaktır.