Gurul adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
peki kargo süresi nedir? bence likit sıvı fiyatı bomba . türkiyede bunlar 50 lira verdiğin sitede 30 ml olanları 2.90 usd birde kargo beleş.. bence bunun altında bişey olabilir.
Bir kaç gün önce likit sipariş ettim, 20 güne gelir...
Elektronik sigara alırkende yanında 2 adet likit sipariş etmiştik onlarda sorunsuz bir şekilde geldi.

Kuty adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
mrb bu siteden elektronik eşya alsak. yurt dışından geldiği için gümrük parası vs alırlar mı
Zaman zaman gümrüğe takılabiliyor, gümrüğe takılırsa sorun yaşayabilirsiniz fakat en kötü ürünü teslim almadım diyip paranızı geri alabilirsiniz...

Sizin riskiniz neredeyse yok sayılır...

Paranızı nasıl geri alabilirsiniz?
1] paypal ile alışveriş yaptıysanız paypaldan kargo gelmedi diye geri çekim yapabilirsiniz...
2]Paypaldan yapamazsanız, kredi kartınızın bağlı bulunduğu bankaya dilekçe yazarak paranın geri çekilmesini istediğinizi belirtebilirsiniz... Banka sizin adınıza "Visa" veya "Master Card" ile iletişime geçecek ve paranızı geri alacaktır...

Daha önceden 1 kere sorun yaşadım, o sorundada paramı geri alabildim, İş bankasına başvurarak, işlem süresi 45 gün kadar...

LaStsamuRai adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
15-25 gün arası değişiyormuş.
Benim merak ettiğim; Burdaki başlıklar ne kadar süre ile dayanıyor ?
Tek kullanımlık mı ? Yoksa likiti doldurup mu içiliyor ?
Falan filan
Ekleme: https://www.r10.net/alisveris-bolumu/...-siteleri.html Bu konuyu inceleyebilirsin.
Bizim satın aldığımız modeldeki başlıkla 3-5 ay arası dayanıyor, içerisine likit doldurup içiyorsunuz. Başlığın içindeki sistem arızalandığında 3 dolara yenisini alıyorsunuz tekrar devam ediyorsunuz...

Pili arızalanırsa onu sipariş ederseiniz ortalama 5-6 dolar civarı pil...

Zaten ürün 1 adet başlık(atomizer) 1 adet pilden oluşuyor.

Kullanımı çok kolay.