Bu Konu Hakkinda Detyli Bilgi iceren Partnerlik Konusunu Actim. TIKLAYIN
Merhaba arkadaslar,son 2 haftadir bu youtube partnerlik olayini cozmek icin arastirmalar icindeydim.Buyuk ihtimalle ki oyle gorunuyor bu isi cozdum sayilir.

Peki nasil cozdum,yaptigim arastirmalar,bazi yabanci webmaster forumlarindaki kisiler ile gerek ucretli,gerek ucretsiz edinebildigim bilgiler dahilinde ,en kisa yoldan partnerlik alma yontemini buldum.

Bildiginiz uzere partnerlik basvurusu,cok detayli ve en az 1-2 ay inceleme sureci gibi bir zaman gerektiren konu.Her kanalida kabul ettirmek gayet sorun oluyor.Her 2 ayda yanlizca 1 kez,ayni kanal icin basvurabiliyorsunuz.Yani baya tefearruatli bir is.

Bazi yabanci kisilerden ucreti ile bu isin en kisa yolunu ogrenmeye calistim,2 haftadir deneme,yanilma ile farkli farkli yollar izledim ve sonunda 2 sey cikti ortaya.

1.Yontem'de onay suresi 24 saat ile 72 saat arasi oldu.
2. Yontemde onay suresi 1 ile 14 gun arasi oldu.

Yani sonucta 2 ay gibi bir surec yerine bu kisa surede onaylatma islemini basardim.Su an partnerli 6 adet kanalim bulunmakda ve gercekden muthis ozellikler var hayretler icindeyim.Zaten asagidaki resimlerde vs farklari goreceksiniz,yada verdigim kanaldaki bazi seyler dikkatinizi cekecek (Muzik).

Simdi bu partnerlik icin oyle Milyon izlenme,abone sayisinin yuzbinler olmasi gerekmiyor.Tabi izlenme ve partnerlik olayi icin abone ve izlenme sayisi cok onemli ama,yinede asiri yuksek olmali diye dusunenler yanlis dusunuyor bunu belirtmek istiyorum.

Bu partnerlik sektorunde buyuk paralar donuyor.Hem partner kanallarindaki kazancdan,hemde partnerli kanallarin satisindan.

Ben burda fazla detaya girmiycem simdi.Cunki cok uzun ve detayli bir konu,onemli basliklar var bu konu icinde,bunlari size detayli olarak acikliyacagim bir kac gun icinde.

Hangi kanallar partnerlik basvurusu yapamaz ?
Partnerligin getirdigi avantajlar nelerdir ?
Partnerlik basvurusu nasil yapilir ?
Partner kanallar icin onemli kazanc yollari nelerdir ?

Gibi bir cok konuda bilgi verecegim.Butun arastirmalarimi bilgilerimi gozden gecirip size detayli olarak duzenli olarak sunacagim.

Iste partnerlik hakkina sahip bir kanalimin,bazi Resimleri ;

Kanal adresim : TIKLA

Gordugunuz gibi partnerlikde bir cok sey farkli.Bu partnerlik hakkinda cok degerli bilgiler paylasimlar yapacagim kisa sure icinde insallah sizlerle.Gercekden oyle ha deyince hersey yazilmiyor,anlatilmiyor.Bir hataniz yanlis yonlendirmeniz olsa,yerden yere vuruluyorsunuz,yaptiginiz ettiginiz emekler paylasimlar goze alinmadan.Bu yuzden en iyi en dogru bilgilerle sizleri bu konuda bilgilendirmek istiyorum.

Son olarak lutfen bu partnerlik methodu ne vs diye mesaj,pm atmayin.Zaten herkesle paylasacagim bunu ama bazi seyleri duzenli ve sirasina gore gitmek,daha iyi emin olmak icin bekliyorum.Lutfen anlayisla karsilayin..

Saygilarimla.