Yanlis isler bunlar. Iyice yonetim sacmalamaya basladi. Ben Emreyi severim, Emrenin gitmesinede zamaninda karsi ciktim. Ama giden gitmistir, bu is bitmistir. Adami gonderip, 6 ay sonra cagiran kisinin birakin TDligini, ben aklini, yonetici yeteneklerini sorgularim. Cok ciddiyim, bu kadar sacmalanmaz yahu. GSli birini bizim takimin basina getirin o bile cok fazla niyetim belli olur diye boyle sacmaliklara izin vermez. GSnin transferleri bizim yonetimi iyice sapsallastirdi, sacmasapan isler yapiyorlar. Madem geri alacaktiniz, niye kovdunuz adami, ne degistide 6 ayda fikriniz degisti, Emre yine ayni Emre, ama bizim yonetim iyice ayari kacirdi. Adamlar tukurdugunu yaliyor, bunlari bu saatten sonra kimse ciddiye bile almaz.
Yönetim mi var kardeş Tek Adam hem başkan hem teknik direktör yalan diyen varsa çıksın. Aykut hocanın esamesi okunmuyor artık o kulüpte kimse maval anlatmasın. Ki okunmamalı zaten hoca moca değil orda durmamalı 1 saniye bile
Emrenin gelmesindeki sebepde belli saha dısı lider aziz yıldırım saha içindede emre olacak alcak baskanı arkasına görün bakın takım nasıl karısıyor..
Hoş karışmasa ne yazar hersey ortada...