bilcoder adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Oyun kelimesi bundan 2-3 sene önce 5-10 arası ile kasılabilirdi. Ancak şimdi 10 bin TL üstü gerekir. Oraya çıkabilirsiniz ama bir süre orada kalmak için yine para harcayabilirsiniz. Eğer maddi kaynağınız varsa girebilirsiniz. Ancak bir yerde tıkanmayı görüyorsanız hiç girmeyin. Size tavsiyem tek kişilik oyunlar, iki kişilik oyunlar, savaş oyunları gibi belli başlı kategorilere yönelmeniz.
Öncelikle arkadaşa katılıyorum. Google Genel siteleri pek sevmiyor artık fakat bir konu üzerine yoğunlaştığınızda güzel hitler yakalayabiliyorsunuz. Eğer Türkçe Açacaksanız .tr li alan adlarını almanızı öneririm bu size bir adım öne çıkaracaktır.Keyword domain yine sizi güçlendirecektir. orneğin xxxoyunlari.com gibi alan adları bu xxx bölümüne aklınıza gelebilecek ne tür oyun varsa yapabilirsiniz.

Hitap ettiğiniz yaş gurubu 7-15 (Bu bi genelleme diyelim) Google ye oyun oyna yazmıyor Yiğenimden biliyorum daha 9 yaşında fakat muhteşem yüzyıl süleymanı tokatlama oyunu yazabiliyor Teknoloji çağındayız arkadaşlar bunuda göz önünde bulunduralım

Dipnot: gireceğiniz sektörün büyüklüğünü göz ardı etmeyin oldukça güçlü rakipler var tabi payın büyük kısmı onlarda biz kırıntılarla yetiniriz diyorsanız o ayrı.