SilverWolf adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Örnek verdiğiniz site seri ilan sitesi. O script kadar kaliteli bir script de şu an piyasada satılmıyor. Hatırladığım kadarıyla sanalilan.com gibi bir sitede duruyordu bu script. Şu an kim satıyor, sahibi kim bilemiyorum. www.ilandepo.com 'da var bir script. Kimin bilmiyorum. Bir diğer alternatif ise; http://www.ilanyazilimi.com/detaylar.html Fakat sahipleri scripti kendi sunucularında barındırmanıza izin veriyor. Satışları yok. En iyi scriptlerden biri. Şu an piyasada 300 TL gibi fiyatarla satılan scriptler ise ihtiyacı karşılamaktan biraz uzak görünüyor. Bir kaç bin TL ödeseniz de satın alabileceğiniz bir sistem yok gibi şu anda. Ya doping sistemi yok, ya başka bir özelliği. Seri ilan scripti konusunda ciddi eksiklik var kısacası.
Arkadaşım teşekkür ederim. Fakat seriilan.com scripti ile acilensatiyorum.com scripti aynı değil. seriilan asp acilensatiyorum php de kodlanmış. bahsettiğiniz gibi piyasada satılan varez bir yazılım değil. script orjinal. Banada varez olmayan acilensatiyorum.com gibi orjinal bir script lazım. Maliyeti konusunda bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim