ya arkadaşlar aç kapatla alakalı bişey değil. Ben de günlerdir gayet aç kapat yapıyorum o şekilde de reklamların görünmesini sağlıyorum ama benim to 3'ü geçmedi hiçbi zaman.. Aç kapat yapmak reklamlarınızı tıklandı olarak gostermeye falan yaramıyor, bosuna heveslenip ugrrasmayın

video önü reklamları da yeni çıkmadı, uzun zamandır var onlarda ama bu aralar gosterım sayıları bıraz arttı, dogrudur. Geçersiz tıklamalardan dolayı adsense banlanması yasıyorlar ya da izlenim vs. gibi şeyler satın alıyorlar, banlanma sebebi yüksek ihtimal bu olabilir.
Herşeyi kitabına uygun, kurallarıyla yaparsanız, telif hakkına bulaşmaz kendi reklamlarınıza tıklatmaz ve tıklamazsanızda oranlarınız tavan yapıp banlanmanıza sebep olacak dereceye gelmez muhtemelen.
Gösterim sayınız birazcık artıp, to ve tbm 'de azcık yukseldıgınde normal kazancınızın uzerınde kazanmanızda normaldır. Hemen panık yapmayın yahu

)
Bana göre youtube konusunda en korkulacak konu telif hakkı meselesidir. Bunu herkes yapıyor, bunun haricinde gösterim satın alanlar vs.'de zaten riski göze alıyorlardır, bunu yapıpta sonra banlandım diye konu açmanın anlamı yok

)
Sonuç olarak su anda bu youtube kanalıyla ugrasan herkes, gelırler devam etsın dıye ac kapa yapıyor ve cogu kısıde to 'da artıs yok.. Hersey normal seyrınde devam edıyor.