protos78 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Anlama kitligi olan malesef sensin. FB cumhuriyeti lafi icin dediklerin ortada, fanatiklik basina vurmus.

Bizim stadin arsasinin kimin uzerine oldugu spekulasyonlari var. Ama bir gercek var, FB stadini bu hale getiren yatirimlarin parasi FB taraftarinin ve FBli yoneticilerin cebinden cikmistir. GSnin su andaki stadinin bu hale gelmesini tum insanlarin vergileri ile olmustur. Buda haksizliktir... Hadi GS halkin takimi diyelim, devlet stad yapsin, ama borsa vurgunu tam dolandiricilik... Hadi onuda gectim, TT arenanin isim hakkinin 25%'inin devlete verilmesi komik. Hepsinin devlete verilmesi lazim, zaten o stadi bastan asagi yapan devlet.

Biraz elinizi vicdaniniza koyun. GS stadina harcanan paralarla universiteler, liseler, egitim kurumlari, hastahaneler yapilabilirdi. GSnin bunu yapacak gayrimenkulleride vardi, o tasinmazlari satip super stad yapabilirlerdi, ama GS bu isi devlete yikip, milletin parasindan stad yapmayi secti. Bunun bile tartismasinin yapilmasi bana kalirsa absurd.

Saniyorsunuzki biz Aziz Yildirimin her zaman arkasindayiz. Yargitay karari olumsuz ciktigi anda Aziz Yildirim olayi FBde biter. Haksizligi, yamuk isi kim yaparsa yapsin ben onaylamam. Eger sike isi ispatlanirsa, FByide kume dusursunler, baskanida iceri tiksinlar. Ayni olgunluguda GS taraftarindan beklemek bizim hakkimizdir diye dusunuyorum. GS takiminin alavere dalavere yapmaya ihtiyaci yok, bu sekilde milletin parasini araklamasi normal degil. Vicdani olan GS taraftarininda bunlara onay verdigini acikcasi dusunmuyorum. Ama asiri fanatiklerin GS baskani ne kadar milleti dolandirirsa dolandirsin hala GS baskaninin icraatlarini savunacagini dusunuyorum. Hak hukuk adalet istiyorsaniz, once kendinizden baslayacaksiniz. Nasil penalti almak icin Burak kendini attiginda durust GS taraftarlari bu yapilani ayipliyorsa, ayni sekilde GSyi mali krizden cikarmak icin halkin yolunmasina tepki vermeli.

Borsa'da GS hisselerin varmıydı? Varsa küçük yatırımcımıydın yoksa daha büyüktü seni etkilemedi mi? Yoksa hiç bir hissen olmamasına rağmen ordan burdan duyduğun, sadece gazetelerden okuduğunlamı belleyip duruyorsun küçük yatırımcıyı yediler lafını? Bugün her büyük şirketin yaptığı gibi bedelli sermaye artırımı yapıldı, önce 25 sonra 10 liralık bedel istendi, ama +10 liranın karşılığında 4 hisse daha verildi, Kimse bedava ya GS'nin bedelli sermaye artırımına katılmadı. Hissesi olan zarar görmüş olabilir mi? olabilir. Borsa bu, batanlar hortumlananlar sesini çıkarmazda, 3 5 gazetenin haberiylemi oluyor bu işler.

Deniyorki küçük yatırımcı yendi. Yahu 700m liralık bir bir satışta hangi küçük yatırımcıdan bahsediyorsunuz? GS derneği profesyonel bir şirkettir. Ve bir şirket gibi usulüne uygun bedelli sermaye artırımı yaptı. Kimsenin yolunduğu yok ya da yolunduğunu düşünen zaten bir daha o hisseyi almaz.

Hepiniz GS karşısında bir anda adalet abidesi, toplum simgesi, mükemmel insanlar oldunuz. Geçtiğimiz yıla kadar büyük düşüş yaşayan GS'ye afedersiniz dötünüzle gülüyordunuz, ne zaman toparlanma olduğu şekliniz değişti. Adnan Polat ilk geldiği Rijkard döneminde ufak hareketlenme oldu aynı iftiraları atmaya devam ettiniz.

Sonra dersiniz ki yahu önce kendinize bakın. Siz önce kendinize bakın arkadaşım. Şike yaptığı mahkeme kararıyla resmileşmiş bir başkanı gönderemediniz hala bu ayıpla yaşıyorsunuz. Gerekçeli kararı babam açıklamadı, bu ülkenin yargısı açıkladı. Niye bunu kabullenmeyip yok yav yargıtayda onasın bakalım diye kendinizi avutuyorsunuz?

Son olarak sıkıştığında BEKLİYORUZ diye açıklama yapan taraftarını enayi yerine koyan, çakal diyen YÖNETİMİNİZLE ilgilenin, boşverin gelen gideni.

Selametle.

Edit: Stad yerine Üniversite yapılsın, eğitim kurumları açılsın demişsin. Bak yine popülist tavırlar. Bu ülkenin işsizler ordusuna sahip olmasının en temel sebebi, haddinden fazla üniversite ve gereğinden fazla gereksiz bölüme sahip olmasıdır. GS daha uzun yıllar kullanabileceği ve değerli olan Ali Samiyen arsasını devlete büyük bir kar etmesi için hayrına bıraktı ve karşılığında bıraktığı arsanın karşılığı bile olmayacak bir yeri devlet desteğiyle aldı. Uydurma arkadaşım, ordan burdan duyduğunla hareket etme. Azcık kullan boşa vermedi allah onu. Boşver sen FB ruhun ve taraftarlık atkınla yaşamaya devam et, bunu kenara bıraktığında tekrar konuşalım.