yaramazkedicik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@bekchi,

Bahsettiğim hangi webmaster'ın tanımı sensin? Yazılım bilgisi olan, kel başını kendi kaşıyabilen sınıftan mısın? Yoksa bu işin eğitimini almamış ve boş zamanında WP kurdurup, makale yazdıran sınıftan mısın? Ve Kara Murat benim der gibi ortaya atılmanın sebebini anlayamadım.
Yazılım bilgisi olan, seni oturup php ile yazıp iç organlarını mysql den çekebilecek bir adamım. Network bilgisini php ile otomasyona döküp bütün network u web arayüzünden kontrol etmeni sağlayabilecek bir adamım. Dünya genelinde kullanılan Pingil.com projesi ile ping işlemini otomatiğe bağlamış, Unix makinelerin kontrollerini web tabanlı yazılımlar ile yapabilecek, Google api lerinin neredeyse tamamını etkin olarak kullanabilecek, Node.js ve Coffee gibi server tabanlı JS yapılarını kullanabilecek birisiyim. Eğitim derken Şuanda 3. Üniversitemi okuyorum. Bu üniversitelerden ikisi iletişim üzerine ve tezini elektronik iletişim alanında hazırlayan birisiyim.

Hayatta en nefret ettiğim şey kendini metheden insanlardır. Bu adamın saçma yorumu, emek ve paylaşımı baltalama girişimi ve çocukca tepkilerine yazacak başka birşeyim yoktu.

Şimdi buyur webmaster'ın tanımını yap.

Kimin, kim olduğunu bilmeden oturduğun yerden ancak yaz ...