Arkadaşlar lütfen bakın yapmayın zevk mi alıyorsunuz konuları baltalamaktan orjinal degil diye şikayet eden mi ararsın ürüne ait fotoğraf yok diye şikayet edenmi dersin .Bakın geçen ayda böyle saat için konu açmıştım ürüne ait fotoğraf yok tu koyamadımda çünkü 3 saat içinde satılmıştı saat forum dışına ama gel gör bizim güzel modlarımızdan biri bana uyarı mesajı bile yollamadan konumu silmiş ....

GraphicHizmeti adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ürünün replika oldugunu konuda belirtecek misiniz.
Ürünün orjinali 52 milyar oldugu için belirtmeme gerek görmedim zaten eski konumdada epey geyik dönmüştü ''evimi satmaya gidiyorum saati almak için vb ''

justic3 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
http://www.luxurybazaar.com/items/it..._NR_FMO10.html

Bu saate hastayım aga ya hayırlı satışlar
İsterseniz temin edebilirim..

ÜRÜNE AİT FOTOĞRAFLARDA EKLENECEKTİR . BENDEN EKLEMEMİ İSTEMENİZ YETERLİ .FORUM DIŞINDA 1 TANE SATILDI.PAZARLIK SÜNNETTİR.MAKSAT R10 DA SİFTAH AÇMAK

Bu arada zevk mi alıyorsunuz konuları baltalamaktan eski konumda ürün orjinal degil diye şikayet eden mi ararsın ürüne ait fotoğraf yok diye şikayet edenmi dersin .Bakın geçen ayda böyle saat için konu açmıştım ürüne ait fotoğraf yok tu koyamadımda çünkü 3 saat içinde satılmıştı saat forum dışına ama gel gör bizim güzel modlarımızdan biri bana uyarı mesajı bile yollamadan konumu silmiş ....