GkhnTR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
merhaba arkadaşım benim wordpress blogumda tema billeşenleri pasif aktif sürükleyerek ediyordum fakat artık billleşenleri mouse ile tutup cektiğimde gelmiyor neden olabilir.
Wordpress Bileşenleri Hareket Ettirme Problemi

Wordpress bloğunuzda, kullandığınız temadan veya eklentilerden ötürü bu tarz problemler yaşayabilirsiniz.

Bunun dışında Wordpress in yazılım versiyonuda önemli rol oynayabilir.

Benim sizlere nacizane önerim

Aşağıdaki 3 adımı takip etmeniz olacaktır.

1-Herşeyden Önce tüm wordpress eklentilerinizi pasif hale getiriniz.

2-Görünüm menüsünün altından, bileşenler bölümüne girerek, sağda üstte ekran tercihleri bölümünden "Erişilebilirlik modunu etkinleştirin"

"Bu ilginç çözüm bazı temalarda çalışmakta tam net olarak problemi giderebileceğini belirtemiyorum."

3-Bu yöntem aslında çok fazla faydalı olacak gibi görünmesede detaylı olarak aktarmak taraftarıyım.

Başlat Çalıştıra "Cmd" yazarak aşağıdaki kodları yazın ve tarayıcı önbelliğini temizleyin.

-ipconfig /flushdns

-ipconfig /renew

Bunun dışında görünüm altından bileşenler bölümüne geldiğinizde bir de ctrl f5 yaparak sayfanın ön bellekten yüklenmesini engellemeyi deneyin.

Umarım sizler için faydalı olmuştur.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 21:05:24 -->-> Daha önceki mesaj 21:04:17 --

HodriMeydan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sizin yönlendirme gerçekten geçersiz =)
r10 da bile yazdıgınız yazıyı bulamadım

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 21:06:43 -->-> Daha önceki mesaj 21:05:24 --

cankutay adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Peki ilce sitesi kurulumunda yardimci olabilirimisiniz acaba bana?
Forum üzerinden sorarsanız elbette