Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Adam hala mali krizden kurtardılar diyo. Kardeşim anlama kıtlığın mı var senin ?
Şükrü saraçoğlunun kendinin olduğunu mu sanıyosun sen ?
TT Arena her ner kadar bize geçse bile bütün stadlar devletindir. Onuda yapamadılar şunuda yapamadılar gibi laflar söylüyosun. TT Arena'nın isim hakkının %25'i bile devlete verildi. Sen ne biliyosunda konuşuyosun ? Yeni mekana beleşten konmuşu[/B]
Anlama kitligi olan malesef sensin. FB cumhuriyeti lafi icin dediklerin ortada, fanatiklik basina vurmus.

Bizim stadin arsasinin kimin uzerine oldugu spekulasyonlari var. Ama bir gercek var, FB stadini bu hale getiren yatirimlarin parasi FB taraftarinin ve FBli yoneticilerin cebinden cikmistir. GSnin su andaki stadinin bu hale gelmesini tum insanlarin vergileri ile olmustur. Buda haksizliktir... Hadi GS halkin takimi diyelim, devlet stad yapsin, ama borsa vurgunu tam dolandiricilik... Hadi onuda gectim, TT arenanin isim hakkinin 25%'inin devlete verilmesi komik. Hepsinin devlete verilmesi lazim, zaten o stadi bastan asagi yapan devlet.

Biraz elinizi vicdaniniza koyun. GS stadina harcanan paralarla universiteler, liseler, egitim kurumlari, hastahaneler yapilabilirdi. GSnin bunu yapacak gayrimenkulleride vardi, o tasinmazlari satip super stad yapabilirlerdi, ama GS bu isi devlete yikip, milletin parasindan stad yapmayi secti. Bunun bile tartismasinin yapilmasi bana kalirsa absurd.

Saniyorsunuzki biz Aziz Yildirimin her zaman arkasindayiz. Yargitay karari olumsuz ciktigi anda Aziz Yildirim olayi FBde biter. Haksizligi, yamuk isi kim yaparsa yapsin ben onaylamam. Eger sike isi ispatlanirsa, FByide kume dusursunler, baskanida iceri tiksinlar. Ayni olgunluguda GS taraftarindan beklemek bizim hakkimizdir diye dusunuyorum. GS takiminin alavere dalavere yapmaya ihtiyaci yok, bu sekilde milletin parasini araklamasi normal degil. Vicdani olan GS taraftarininda bunlara onay verdigini acikcasi dusunmuyorum. Ama asiri fanatiklerin GS baskani ne kadar milleti dolandirirsa dolandirsin hala GS baskaninin icraatlarini savunacagini dusunuyorum. Hak hukuk adalet istiyorsaniz, once kendinizden baslayacaksiniz. Nasil penalti almak icin Burak kendini attiginda durust GS taraftarlari bu yapilani ayipliyorsa, ayni sekilde GSyi mali krizden cikarmak icin halkin yolunmasina tepki vermeli.