Edit: Bot deneme süresi lisans almış olan arkadaşlar için ayın 15 ine kadar uzatıldı. Şubat'ın 20 sinden beri yeni site ekleme işlemi yapmıyorum arkadaşlar. Son mesajlarımda defalarca dile getirmeme rağmen hala mesajlar geliyor. İş yoğunluğum olduğu için artık pm lere cevap bile veremiyorum.
Ne yazık ki isteklere cevap veremiyorum ekleme işlemi şuanda yok.
Merhaba arkadaşlar NDHaber botunu wordpress ile uğraşanlar görmüştür.
Bende bu bottan esinlenerek birşeyler yapmaya çalıştım.
havuz sitesini başka botlar ile güncelliyorum.
Yazdığım bot sayesinde de havuz sitesinden json ile verileri çekiyorum.
Ayar sayfası vs. gibi birşey yapmadım.
Genellikle kendime bot lazım olduğu için ve başkasına hiç bot yazmadığım için ne gibi şeyler lazım, ne gibi ayarlar iş görür bilmiyorum.
o yüzden ücretsiz deneme şansı vererek geri bildirimler ile botun ayarlar sayfası vs. gibi ayarlarını yapmayı düşünüyorum.
bu sayede hem ücretsiz olarak deneme şansınız olacak bende sistemi geliştirebileceğim.
Havuz şuanda sadece haberler.com sitesi ile besleniyor.
Hurriyet.com.tr sitesine de bot yazarak havuzu beslemeye devam etmeyi düşüyorum.
Açıkcası kullananlardan beklediklerim;
a) sistemi geliştirmek için ne gibi özellikler lazım
b) ayarlar kısmında olmasını istedikleriniz
c) hangi sitelerden havuzu beslemeliyim.
d) kategoriler içerikler vs. ile ilgili önerilerniz nelerdir.
bottan resimler
Not: Sistem bir süre ücretsiz kullanıma açıktır. Fakat lisanslıdır. Kodlar %100 açıktır. Sistemi kullanabilmeniz için pm ile kullanacağınız sitenin tam adresini yollamanız gerekmetedir. Aksi halde sistem json verilerini okumasına izin vermeyecektir. Sitenizin tam adresini pm ile iletiniz.
EDİT: Arkadaşlar sistemi normal eklenti olarak kuruyorsunuz. Kurup kullanacağınız siteyi bana pm olarak iletmeniz gerekiyor. Bunun sebebi ise izin verdiğim sitelerin dışında kullanan site olmamasıdır. Size herhangi bir kod vermiyorum sadece veritabanına sitenizin tam adresini ekliyorum. Böylece sitenizden gelecek olan sorgulara izin verilmiş olacak. Aldığım bu önemli aşmadan kurulan bot çalışmayacaktır. Site adresini istememin nedeni budur.
Kullanımı oldukça basittir. Eklenti sayfasına girdiğinizde kategoriler karşınıza çıkacak istediğiniz kategoriye tıkladığınızda havuz sitesindeki haberler karşınıza çıkacak. sayfalama sayesinde sisteme eklenen eski haberlere de ulaşabilir olacaksınız. Resimleri sunucunuza çekecek ve
resim özel alanına ekleyecektir. Sistemin ayarlar sayfası yapıldığı zaman bu ayarları kendi isteğinize göre yapabileceksiniz.
Güncelleme V1
Ayarlar sayfasının kodlaması bitmiş bulunmaktadır.
Ayarlar sayfasından resim, özet ve etiket sistemini istediğiniz gibi düzenleyebilirsiniz.