en son script hakkind sikayet konulari vardi alt bayi olarak satisi yapildigini yazmissiniz scripti alinca teknik destek sizemi ait yoksa siz sadece musteri bulup gerisi ile baskalarimi ilgileniyor.. yazdiklarim satis baltalamak amacli vs degil sadece scriptte sorun olursa konuyu siz actiginiz icin magduriyeti de sizin gidermeniz gerekecek ..
Bu bir satış değil tanıtım konusudur. Sorduğunuz sorular ve detayları fazlası ile sitede var. Ayrıca satılan 174 adet lisansta hiçbir sorun ve şikayet olmamıştır. Bahsettiğiniz yazılımı biliyorum, bizim sistemimiz ile hiçbir alakası yoktur ayrıca şikayet eden ve adımızı kullanarak satış yaptığı için ceza almalarını sağlayan zaten biziz.
Sistemde mağduriyet yaşanması imkansız olduğu için gidermeye de gerek kalmayacaktır.
Bilgi için teşekkürler.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 15:51:52 -->-> Daha önceki mesaj 15:50:19 --
Kodlamasında ve geliştirilmesinde çok fazla emeğim geçti, hayırlı satışlar.
Not : Modül ve eklenti isteyen müşterilere ücretli destek sağlayabilirim. P.M. göndermeniz yeterli.
Ellerine sağlık. Tüm müşterilerimize script konusunda, geliştirme, özel modül, düzenleme vb. konularda Yağızhan Bey'i önerebiliriz. Kendisi sistemi hakim ve son derece güzel işler çıkaran birisidir.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 15:52:52 -->-> Daha önceki mesaj 15:51:52 --
Suanlik Piyasada Bulan En ucuz Ve En İyi seri İlan Scripti Bana Göre.
Güzel yorumlarınız için teşekkür ediyorum. Fiyat/Opsiyon olarak gerçekten rakiplerimizin önündeyiz. Tamamen açık kaynak kodlu olarak veriyoruz ve her türlü geliştirmeye açık bir yazılım.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 15:55:15 -->-> Daha önceki mesaj 15:52:52 --
1 adet lisans alındı, kurulumu yapıp teslim ettiler, teşekkürler
fiyat/özellik olarak kıyaslanamayacak kadar çok iyi tekrardan teşekkür ederim...
Biz teşekkür ederiz. Güle güle kullanmanızı diliyorum. Hayırlı olsun. Yardım vb. talepleriniz olursa
http://www.seriilanscripti.com/iletisim/ adresinden ulaşabilirsiniz. Ek özellik, özel sitek, opsiyon vb. çalışmalar için ise lütfen mail veya p.m. ile ulaşın.
Teşekkürler.