benim anlatmak istediğimden sadece anlamak istediğinizi anlamışşınız.

benim demek istediğim drogba kötü futbolcudur yada oynıyamaz değil kuyt öne sürmemdeki neden ise hani kalkıp birisi demesin çekemiyonuz falan alakası yok çünkü çekememekle ve yaşı itibari ile drogbaya yakın olduğu için kuyt örnek verdim kuyt daha iyidir yada drogba daha iyidir tartışmasını yapmıcam ama sonuç olarak ikiside kaliteli futbolcular buraya kadar hem fikirsek eğer benim o yorumda bahsetmek istediğim 30 üstü yaşlara gelmiş futbolcuları almak yerine neden daha genç yaşta bu futbolcuları türk futboluna katamıyoruz sorun burda bence.

x futbolcu 24 yaşında varsayalım türkiyeden x bir külüp istiyor fakat bu futbolcu türkiyeyi beğenmiyor başka bir kulube gidiyor daha sonra yine bu x futbolcu 30 üstü yaşlara geldiğinde neden türkiyeye geliyor ? ve neden " aslında hep burda oynamak istemişimdir " gibi klasik profesyonellik gereği yalan sölüyorlar ?

bakın şunu çok iyi kavrayın drogbayı oldukça fazla beğenen biriyim türkiyeye geldiğinden ötürüde mutluyum drogbayı sürekli izleme fırsatımız olucak ne biliyim ben istiyorum ki daha genç yaşta daha büyük futbolcuları türk külüplerimiz alabilse örneğin galatasaray yada fenerbahçe yada beşiktaş 3 tane 28 yaş üstü futbolcuya verdiği parayı 1 tane 23-24 yaşlarında gelecek vadeden futbolculara verse para sorunuda olmaz bana göre umarım ne demek istediğimi anlatabilmişimdir. tekrar diyorum drogba türk futboluna hayırlı olması dileğiyle.