biri gider 33 yaşındaki kuyt alır takıma biri gider 34 yaşındaki drogbayı alır takıma türkiye böle milletin artıklarını toplamaya devam ettiği sürece türk futbolundan cacık olmaz yanlış anlamayın çekememezlik değil olay ben fenerbahçeliyim 32-33 yaşındaki kuyt geldiğindede gram sevinmedim tamam büyük futbolcular bunlar drogba hastasıyım çok beğeniyorum bu futbolcuyu her türlü oynar bu adam kuyt ne kadar oynuyorsa buda oynar ama düşünsenize 34 yaşında bir futbolcu dünya üzerinde bi dünya külüp varken çin liğinde oynuyor. bu tip transferler günü kurtarma mantığı ile yapılıyor. forma satışı , kombine satışı yada sponsorlar için. türk futbolu ne zaman büyür biliyormusunuz sadece galatasaray için sölemiyorum buraya dikkat edin baştan sona yazdığım herşeyi fenerbahçe içinde sölüyorum türk futbolu 23-24 yaşındayken yıldız futbolcuları türkiyeye getirmeye başladığında türk futbolu büyür aksi taktirde bu mantıkla gidildiği sürece 30 sene sonrada türk futbolu hep aynı yerinde kalmaya mahkumdur. drogba uzerınden yada fenerliyim diye kıskanıyor demeyin diye kuyt üzerinden gideyim en parlak dönemini liverpolda geçirmiş , drogba chealsede geçirmiş bende diyorum ki neden drogbayı yada kuytı 22-25 yaşlarındayken türk futboluna kazandıramıyoruz benim takıldığım nokta bu yoksa drogba türk futboluna ve galatasaray spor külübüne hayırlı olsun umarım çok güzel sezon geçirir.