Video önü turkcell reklamı olan videolar ban sebebimi? Bu tür reklamları kendileri yerleştiriyor. Buna bizim müdahale etme şansımız yokki.
Edit:
Akışta TrueView (TrueView in-stream) reklamlar bu seçenekten dolayı hesap banlanıyorsa kapatalımmı bu seçeneği.
Geçmiş olsun hocam ama yarın yatacak olan ödemeyi alırsınız. Ocak ayının kazançlarınız gitti sadece.
adsense olan hesabınız uyarı yedi mi ? yada o hesap mı kapandı ?
işte korktuğum buydu tek tek gitmesek bari
Banlanan hesabı sadece youtube videolarda mı kullanıyordunuz?
Yani emin misiniz youtube yüzünden ban yediğine ?
Eğer eminseniz aşağıdaki mesaj, değilseniz geçmiş olsun.
__________________________________________________ _____
Daha bismillah dediler bence ( ecnebi besmele çekerse tabi ) , işin saçma tarafı youtube milyonlarca videoda google amca reklam yayınlarken reklam verenlere risk değilde bizler 3/5 reklam yayınladık diye mi risk oldu ?
Yahu işin basit ve kısa açıklaması şu ; Google hesap kapatmalara karşı hiçbirşey yapamıyoruz, bir çok defa hesabım kapandı, 7ooo,6ooo,4ooo$ gibi paraları alamadım.
Youtube da bizler için hazırlanmış "0" km çam kzığı, emek ver ama karşılığını alma!
itiraz edin hocam belki açılır 4-5 gündür reklam sorunu oldugundan beri Akışta TrueView (TrueView in-stream) reklamları çok çıkmaya başladı bunu belirtin
aynen öyle,hesabı sadece youtube da mı kullanıyordunuz ve adsense hesabına baglı olan kanalda bi telif sorunu filan mı oldu?
Konu içinde sorulanların cevabını ben de merak ediyorum. Adsense hesabı eski hesapmıydı, Youtube vasıtasıyla mı alınmıştı, ya da sadece youtube için mi kullanıyordunuz herhangi bi sitenizde de kod varmıydı. Bu konuları merak ediyorum. Ayrıca geçmiş olsun.
Merhaba arkadaşlar sadece yotube için kullanıyordum ve youtube aracılığı ile almıştım. Telif vb hak değil,geçersiz tıklamadan dolayı....