NepenTheS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yazının amacı şuydu,

Biliyorsunuzdur önümüzde ki dönemlerde UEFA borcu olan, mali sicili kabarık olan kulüpleri Avrupa turnuvalarına almayacaktı, oda o paraları kapatma derdindeydi. Fakat Bursa'da öyle bir düzen var ki, zenginler zenginliklerine doymuyorlar bir önce ki yönetimde ki kan emiciler deli gibi para yediler, tatlı geldi Yazıcı'dan da istediler oda vermedi, adamı tutuklattılar daha yeni yeni düze çıkıyordu, ama futbol adına pek bir şey olmadı doğrudur. Artık yönetim mi yanlış karar verdi, Ertuğrul Hoca mı bilemem.

Şunu söyleyebilirim, yönetim %50 suçluysa %50 Ertuğrul hoca suçlu son 3 yılda kavga edipte göndermediği adam kalmadı şampiyon takımdan.

İvan Ergiç, yaşlı dediler yolladılar. Ali Tandoğan hiç sessiz sedasız adama bile haber vermeden takımdan attılar neymiş takımda huzuru bozuyormuş daha nicesi...
Benim bildiğim Ertuğrul Sağlam çok dürüst bir adamdır. Öyle kolay kolay futbolcuyla tartışıp adamı ekmeğinden edecek adam değildir. Tartışıyorsa mutlaka bir nedeni vardır. Bence yönetim ile düşünceleri ters düştü. İstediği transferleri yapmamış olabilirler dolayısıyla takımda bir düşüş oluştu. Taraftarda bence eskisi gibi takıma destek olmadı. Yani bu sorunda tüm bursanın hatası var.