Merhaba Arkadaşlar,
Kaliteli siteleri olan arkadaşlardan sınırsız miktarda link alınacaktır. Sitelerinizi ve tekliflerinizi lütfen şu şablona göre gönderin.
Site adresi: Site içeriği: (Örnek: sosyal medya, dekorasyon, moda, kadın, haber, teknoloji vb.)
3 aylık istenen ücret:
6 aylık istenen ücret:
12 aylık istenen ücret:
Site yaşı (ne zamandır aktif olarak kullanılıyor):
Domainin bitiş süresi:
Linkimizin yayında kaldığı sürece sitenizde en fazla kaç link çıkışı olacak:
(
http://*******.com/link-cikartici adresinden sitenizi girdiğimizde dışarıya kaç link olacağını soruyorum, çok olmayacak bir cevap değildir.)
Şu anda sitenizde kaç link var:
Banka IBAN ve isim:
(Paypal -3 TL ile ödenir)
Hangi Sitelerden Link Alınmaz?- 10'dan fazla link çıkışı olan ya da gelecekte olması muhtemel sitelerden
- Kesinlikle film ve oyun sitelerinden
- Fake PR'lere sahip sitelerden
- Aylık 30 TL'ye hele ki 50 ya da 100 TL'ye bir siteden link kesinlikle almıyorum.
- iTrade'i 15 altında olan arkadaşlardan güven sorunu nedeniyle genellikle link almayacağım. Eğer, ay sonlarında ödeme kabul olursa öyle alabilirim.
- ÇÖP SİTELERDEN, İÇERİĞİ OLMAYAN, ÖZGÜN veya GÜNCEL OLMAYAN SİTELERDEN
Hangi Sitelerden Link Alınır?- Genellikle 6 ya da 12 aylık link alıyorum. Birden fazla site için de link alabiliyorum o yüzden uygun fiyat teklif etmeniz tercihim olacaktır.
- Konu olarak Merhaba ya da benzeri başlıklar kullanan arkadaşların mesajlarını okumadan siliyorum.
- Özellikle de sitenin alakalı olduğu konuyla gönderirseniz, bugün olmasa da yarın o konuda ihtiyacım olacaktır, o zaman size ulaşmak daha kolay olur. Ör: Dekorasyon Text-Link (Domain / Site Adresi) ya da Teknoloji Text-Link (Domain / Site Adresi)
TANITIM YAZISI Tanıtım Yazısı fiyatlarınızı da gönderirseniz, değerlendirmiş olurum. Teşekkürler.
Özel mesaj gönderen arkadaşlar lütfen buradan da not düşerlerse takip açısından da kolay olacaktır.
Forum dışı iletişim: gokcag et yahoo nokta kom