Merhabalar
Önümüzdeki ay içerisinde görsel tasarım ve yazılımı tamamen %100 Türk yazılımcı tarafından yazılmış ve sürekli geliştirilecek; satış sonrası destek departmanıyla profesyonel olarak destek sunulacak olan Webcam Kameralı Sohbet scripti yazılımının tanıtımı ve olması/olmaması gereken özelliklerin tartışılması konusunda müşterilerimizle görüşmek adına bu konuyu açıyorum.
Scriptin tanıtımı
Script tamamen alt yapı yazılımı Türk ve profesyonel bir yazılımcıya ait olup, içerisinde sanalpos, mobil ödeme vb tüm eklentileri olacaktır. Herhangi bir ek modül ödemesi olmaksızın, script AÇIK KAYNAK KOD ile satışa sunulacaktır.
Script içerisinde bulunan YÖNETİM PANELİ Türkiye'de satılan scriptlerde bulunmayan görsel açıdan yüksek kalitede, yönetim açısından çok kolay yönetilebilir, ancak zengin bir yönetim paneli bulunmaktadır.
Kameralı Sohbet Scriptini neden bizden almanız gerektiği sorusunun cevabını kurulum ve satış sonrası destek ile ilgili bir departman kurarak %99.9 online ticket elemanı 2 kişi ( gündüz ve gece ) olarak scriptiniz ile ilgili olabilecek tüm teknik problemlere anında müdehale edecek olup, sadece bu sektöre yönelik bir yatırım yapmış, kameralı sohbet scripti dışında herhangi bir işimiz olmamasından dolayı müşterilerimizle ANINDA ilgilenecek olabilmemizdir.
Öngörülen satış fiyatımız dışında dileyen müşterilerimize +%18KDV ödemeleri durumunda 24 saat içerisinde "PHP Kameralı Sohbet Script Bedeli" olarak faturası kesilerek adresine gönderilecek ve karşılıklı anlaşılmış olan sözleşme sonrasında script ile ilgili oluşabilecek teknik problemleri 96 saat içerisinde çözemememiz durumunda
KOŞULSUZ ANINDA İADE sözü vermekteyiz.
Ve scripti satın alan tüm müşterilerimize piyasa hakkında bildiğimiz tüm bilgilerin bulunduğu, tarafımızdan SEKTÖRDEN PROFESYONEL BİR ŞEKİLDE PARA KAZANABİLMENİZ ODAKLI yazılan E-BOOK 'u ücretsiz hediye ederek, Kameralı Sohbet sisteminin yönetimi, modeller ile anlaşma vb tüm işlemleri DETAYLI içeriklere ücretsiz sahip olabilecekler.
Scripti aylık kiralama veya satın alan müşterilerimize 14 gün FMS Hosting tarafımızdan ücretsiz sağlanacak, FMS hosting ile ilgili talep ederlerse, kar amacımız olmaksızın FMS hosting tarafımızdan karşılanacaktır.
Bu script için İLAVE MODÜL yazdırmanız gereken herhangi bir eklenti bulunmamakta olup, script üzerinde GEREKEN TÜM MODÜLLER gelmektedir.
Kameralı Sohbet Scripti ile ilgili piyasada bulunan yabancı kaynaklı scriptlerin algoritması dışında, müşterileriniz tarafından talep edilen veya olması gerektiğine inandığınız işlemler varsa yorum olarak veya özel mesaj ile bize iletebilirsiniz.
Tüm r10 ailesine saygılar sunar iyi çalışmalar dilerim.
** Ödeme: Script ödemeleri Havele - EFT - Kredi Kartı ile alınacak olup, script satış fiyatı üzerinden 12 taksit'e kadar vade farksız alınabilecektir.
** Öngörülen Fiyatlandırma:
*Aylık Kiralama 499TL
*Satın Alma 1799TL
** Sistem yazılımında php ve mySQL kullanılmıştır.
Demo görüntü eklendi.