yaramazkedicik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@kbasali;

Bu cümleniz ile durumunuzu özetlemişsiniz Güzel arkadaşım bana soracağınız bir şey yok. Sadece göstermelik yola çıktığınız için bunu değerlendirdim. Benim hitabetlerim de efendilik dışına taşan bir durum yok, ama o taşmayı yukarıdaki cümle ile siz yapmışsınız.

Ben de bu kadar uzun yazıyorum ki; okuyuculardan evvel sizler bir şey öğrenin.

Ayrıca aykırı fikirlere, sizinle aynı olmaya fikirlere, eleştirilere tahammülünüz yoksa ortaya çıkmayın. Sözde bu atraksiyon ile belli bir kitleyi temsil ettiğinizi ya da kitlelere ulaşmayı amaçladığınızı düşünüyorsunuz ama sadece düşüncede kalıyorsunuz. Çünkü o kitlelerin içinde sizinle aynı fikirde olmayacak insanlar da vardır ve o insanlara saygısızlık edemezsiniz. Olayları kişiselleştirmeden tartışma adabına sahipseniz insan olana yeter de artar bile.

Şimdi siz "webmaster"lara saygı ve sevgilerimi sunuyorum. Kendi potporinizi istediğiniz gibi sürdürebilirsiniz. Farkındaysanız hep aynı tip kişiler ortaya çıkıyor bu işlere önderlik ettiğini düşünen. Ama asıl çıkması gereken insanlar "efendilikleri" ile konumlarını koruyorlar. Ve kendilerine karşı fikirler olsa bile nezaketleri ile derdini dile getiriyor. Çözüm bulamazsa da aslolduğu gibi kendine dönüyor. Öğrenmeniz gereken bazı şeyler hala var.

Haydi Allah pazarınızı gönlünüze göre yapsın.

Sizin samimiyetinize inanmadığım için ve sizinle karşılıklı kelime yarışına girmemek adına size uzun uzun yorum yazmak gibi bir gaflete girmeyeceğim.

İlk mesajda dediğim gibi, İzlemek isteyen izler, Katılmak isteyen katılır.