O ihtimal benimde aklıma geldi ama ben direk hesabın kapatılmasına yordum.

YKB Topkapı şubesi yatıyor herhalde 40 dakikadır arıyorum telefonlarının başında değiller diye otomatik mesaj geliyor şimdi bi de atla arabaya oraya git gel sırf bu ihtimal yüzünden şubeye gidicem feci moralim bozuk, neyse ben yola çıkayım mesajlarınızı bekliyorum yine konu altnda teşekkürler.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 15:36:24 -->-> Daha önceki mesaj 14:12:25 --

Şubeden geliyorum, şubeyle alakalı bir durum değil göndermemişler. İşin aksi adsense destek birimide hesap kapatıldığı için form çıkmıyor maillere de geri dönüş yapılmıyor adsense-tr@google.com a mail atsak bile çare olmuyor. groupsa yazdım ama oradan bir şey çıakcağını zannetmiyorum. Ödeme ile ilgili sorun formu linkini en azından gönderebilecek var mı? İlgili departman ile iletişime geçmem için. Veya başka bir yol denememi söyleyebilecek olan arkadaşlar.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 15:59:05 -->-> Daha önceki mesaj 15:36:24 --

https://support.google.com/adsense/b...t_missing&rd=1

buradan bir form dolduryaım bakalım. şaka gibi adamlara ulaşamıyoruz, neler değişmiş yıllar içinde..